• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2020

21:23

OVE GODINE JE SVE SKROMNIJE! Vesna Đogani prava domaćica - ofarbala JAJA U CRVENO! Evo kako se u njenom domu obeležava VASKRS (FOTO)

Estrada

OVE GODINE JE SVE SKROMNIJE! Vesna Đogani prava domaćica - ofarbala JAJA U CRVENO! Evo kako se u njenom domu obeležava VASKRS (FOTO)

Podeli vest

Za portal Informer.rs je otkrila kakvi su joj planovi u narednim danima.

Većina porodica je danas zauzeta farbanjem jaja i kupovinom namirnica za naredne dane. Veliki petak u porodici Đogani je protekao u miru, ali i u prirodnom haosu oko ukrašavanja jaja.

PONOSNI OTAC! Naš poznati pevač okačio PRVU SLIKU ĆERKICE: "Tatina mala princeza!" Uživaju u KARANTINU (FOTO)

Vesna Đogani je sa redakcijom portala Informer.rs podelila delić atmosfere iz njenog doma i otkrila nam kako to oni provode Veliki petak.

Pevačica je kako običaji nalažu ofarbala jaja u crvenu boju, a u ukrašavanju su joj pomogla i deca. 

Foto: Privatna arhiva

Foto: rhiva

- Ove godine je sve skromnije s obzirom na to da smo u karantinu već mesec dana. Počeo je policijski čas koji će trajati do utorka, tako da nećemo ići nigde, niti će nam bilo ko dolaziti. Veliki problem je ove godine bio i pronaći jaja. Ja sam navikla da preko 50 jaja ofarbam, ovaj put je to skromnije. To je u redu. Mirno je sve, mirno jutro. Uglavnom sam svih ovih godina farbala jaja četvrtkom, zato što bih uglavnom petkom i subotom radila. Ove godine je to izuzetak zbog cele ove situacije - ispričala nam je Vesna i prosledila fotografiju na kojoj se može videti kako izgleda domaćica koja je celo jutro pravila specijalitete i izvela decu u šetnju.

Foto: Privatna arhiva

(VIDEO) KIJA OFARBALA JAJA ZA VASKRS! Kada budete videli rezultate ODUŠEVIĆETE SE

- Atmosfera je skroz simpatična. Veselo je kod nas, malo haos, malo jurnjava po kući. Iskoristili smo do pet sati da se prošetamo, napravila sam veoma ukusan ručak, za večeru ćemo naručiti neku hranu i odmoriti se do utorka. U planu nam je da očistimo terasu i sredimo sve po kući, stvari koje smo do sada zaobilazili, imamo dve, tri fioke, koje su nam poslednja rupa na svirali - ispričala je Vesna Đogani u intervju za Informer.rs.

BONUS VIDEO: Vesna nam je pokazala kako se provodi u karantinu

Foto:  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija