06.05.2020.

07:30

Foto:

Džet set

ŽIKA JAKŠIĆ SE PRESELIO U NOVU KUĆU! Živi u ELITNOM NASELJU - LUKSUZ! Bazen, sobe urađene po njegovoj ZAMISLI!

Saša Žika Jakšić, jedan od producenata i glavnih urednika muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je tokom svoje dugogodišnje karijeri uspeo da obezbedi sebi kuću koju je podigao u luks naselju Beograda.

Darko Lazić i Sloba Radanović MORAJU DA SE BORE ZA HIT?! Nakon što su UKRSTILI GLASOVE, zadrugar im NAPRAVIO PESMU! (VIDEO)

Inače, kuća koju je sagradio u elitnom delu Beograda ima i bazen, dok su prostorije rađene prema njegovoj zamisli.

- Preselili smo se u novu kuću. Nije sve završeno, ima vremena. Bitno mi je da imam gde da spavam, da mi nije hladno, da imam šta da jedem, imam mir i to je cela poenta. Ostalo je manje bitno - ističe Žika, koji još ne zna kada će početi sa snimanjima.

Informer

Dok čeka da se vrati poslovnim obavezama, Žika uživa u izolaciji, a svog naslednika Dušana kojeg je dobio u braku sa lepom voditeljkom Dajanom Paunović, viđa samo putem video-poziva.

 - Mesec i po dana već ne izlazim iz kuće, ne zato što se plašim, već zato što je to logično i razumno. Stariji sin živi sa mnom već godinu dana, on ne ide nigde, osim u prodavnicu kad zatreba. Sin i ja živimo kao cimeri, kao studenti... Uvek nam je zabavno, imam dobro društvo - rekao je Žika i dodao:

- Sa Dajanom se čujem redovno, Dušana nisam video nekoliko nedelja, viđamo se preko video-poziva. Inače, imam običaj da se sa nekoliko prijatelja gledam u grupnom video-pozivu. Malo proćaskamo, smejemo se... - priča Žika i dodaje:

Informer

PRETRNULA OD STRAHA! Anastasiji ZVONILI NA INTERFON - predstavili se kao POŠTA, a onda ju je sačekalo OVO, ŠOK! (FOTO)

Jakšić ističe da mu prija mir i izolacija i da tako nije odmarao već više od 15 godina.

- Meni prija ovaj mir. Poslednjih 15 godina se nisam odmorio kao sada. Što se mene tiče, može ovo da potraje i do Nove godine. Da me neko ne shvati pogrešno, voleo bih da virus što pre završi, ali mi izolacija ne smeta - rekao je on.