14.05.2020.

00:11

Foto:

Džet set

PREŠLA PREKO POLA ESTRADE! Mirko Kodić nije JEDINI SA KOJIM JE ZLATA SPAVALA - Njih TROJICA su takođe BILI LUDI ZA NJOM!

Zlata Petrović imala je "kombinaciju" sa Mirkom Kodićem! Pevačica i harmonikaš bili su u šemi pre 26 godina, ali su tek sada rešili da to otkriju javnosti.

RAZOČARAO SE U LUNU! Miki Đuričić URNISAO Anabelu - ''Nije napadala Slobu jer ima posao, a MARKO SADA NEMA''!

Informer

- To je bila "kombinacija", kako mladi vole da kažu. Vezu smo započeli nakon jedne svirke, u tom periodu smo stalno zajedno nastupali. Bili smo zajedno posle mog braka sa Hasanom Dudićem - priča estradna zavodnica, koja je bila u braku i sa Zoranom Pejićem Pejom i u vezi sa Sašom Popovićem.

ZILHA ISEKLA EDISU GARDEROBU - SKROZ JE UNIŠTILA! ŠOK priznanje nakon SKANDALA u Novom Pazaru: Evo šta joj je Fetić PORUČIO! (VIDEO)

Ona objašnjava u kakvim je sada odnosima s Mirkom:
- Kad smo se rastali, ostali smo u kontaktu. Redovno se čujem sa njegovom suprugom Silvijom. Na svakom veselju im pevam!

Informer

Dok Zlata nije htela da priča kakav je ljubavnik harmonikaš, on je za nju imao samo reči hvale:
- Zlata je van konkurencije jer je najbolja u svemu. Kada smo raskinuli, a ja slomio nogu, došla je da me poseti i na sto je ostavila 500 evra. Rekao sam joj da novca imam i da mi nije potreban, a ona je insistirala da mi pomogne.

OVO STE SINOĆ PROPUSTILI! Luna Đogani ZGROZILA GLEDAOCE - Na kraju nastupa NABILA RUKU U.... ŠOK KADAR! (VIDEO)