• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2020

18:56

ZILHA ISEKLA EDISU GARDEROBU - SKROZ JE UNIŠTILA! ŠOK priznanje nakon SKANDALA u Novom Pazaru: Evo šta joj je Fetić PORUČIO! (VIDEO)

Rijaliti

ZILHA ISEKLA EDISU GARDEROBU - SKROZ JE UNIŠTILA! ŠOK priznanje nakon SKANDALA u Novom Pazaru: Evo šta joj je Fetić PORUČIO! (VIDEO)

Podeli vest

Skandal!

Voditelji Bora Santana i Bane Čolak su pre gostovanja Edisa Fetića i Dragane Mitar u emisiji radio "Amnezija" najavili šaljivo da je za Fetića stigla specijalna želja od "Z", aludirajući na njegovu suprugu Zilhu Karišik, pesma "Čovek sa srca dva", a nakon pesme su pročitali pitanja koja su postavili Ana Korać i David Dragojević.

Foto: TV Pink printscreen

- Edo, rekao si da Zilha može naći drugog, samo ako ti dozvoliš. Da li smatraš da imaš pravo na to? - glasilo je pitanje.

- Ja uvek imam pravo, a da li će ona da dopusti to... Čestitao bih joj kada bi rekla da ima drugog. Pitanje je kada odem tamo da li ću uopšte biti sa Draganom. Ja kad sam sa jednom, ja sam samo sa jednom - poručio je Edo.

OTKRIVENA VELIKA TAJNA PORODICE KARIĆ! Osman PRVI PUT progovorio: Evo zašto je Stefanu dao BAŠ TO IME!

 

Nakon skandala u Novom Pazaru, kada je Zilha trebala da se pojavi u jednoj emisiji i prvi put pred kamerama progovori o svemu, ali se predomislila, isplivala je šok informacija. Naime, Edis je priznao da mu je Zilha jednom prilikom uništila garderobu.

Foto: INSTAGRAM.COM/ZZILHAAA

- Da li ti je Zilha sekla košulju i sako kada si se vratio sa 25 godina Pinka? - pitali su ga voditelji.

- Istina je, ali pogrešnu isekla košulju, bilo mi je žao, nisam je ni nosio - odgovorio je Fetić.

- Kako se osećaš kada Edo priča o emocijama prema Zilhi? - glasilo je pitanje za Draganu.

- Svako govori o sebi, kod mene su stvari čiste i jasne. Bila ja sa Edom ili ne, ja se svom suprugu neću vratiti. Ne znam, on nekad kaže nešto da bi me povredio, ne znam šta je u njegovoj glavi. Zna šta treba da radi, to je odgovor. Mi smo sada u super odnosima - odgovorila je Dragana.

VISE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija