18.05.2020.

20:36

Foto:

Džet set

"PRETERALA JE, PRELAZI U ANOREKSIČNOST!" Ana Nikolić pokazala NOGE - KAO DVA ŠTAPIĆA! Premršava je?! Napali je u komentarima (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić je nakon porođaja rešila da dovede svoj izgled do savršenstva, te je naglo smršala. Iako su joj u prvi mah svi pozavideli na vitkoj liniji i savršenim oblinama, sada su pristutni komentari da je Ana previše smršala i da sve prelazi u anoreksičnost. 

Informer

LUNU PRAVILA MAZGOM! Otkriveno o Marku i Pešićki nešto što se DUGO ČEKALO - Đoganijeva VAN SEBE kad je ČULA! (VIDEO)

- Uvek si bila posebna i ostala... Ali molim te, stop tom mršavljenju, prelaziš u anoreksičan izgled, a to definitivno više niko ne voli videti... Nabaci jedno 5 kila, i budi ona stara Ana-najjača riba kakvu želimo videti - bio je samo jedan od komentara, a onda su se nizali i ostali:

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 18. Мај 2020. у 7:08 PDT

- Ana, preterala si sestro slatka, pa vidiš li ti sebe na slikama. Popravi se malo, dođi sebi, nekome mršavo stoji, ali ovo na tebi nije mršavo, nego neuhranjeno. Sredi se malo - glasio je komentar jednog njenog pratioca. 

ONI ĆE UZETI 100 EVRA! Poznati se IZJASNILI - evo kako pevačice i glumci planiraju da potroše POMOĆ od države - mnoge će IZNENADITI!

- E sada si prava macka nemoj vise da mršaviš - kaže jedan njen pratilac.