22.06.2020.

12:56

Foto:

Džet set

LUKSUZNI STAN SA POGLEDOM NA HRAM! Andreana Čekić nam je OTVORILA VRATA NOVOG DOMA - tri spavaće sobe, ZLATNI DETALJI... Pravi RAJ za nju i VERENIKA! (FOTO)

Pevačica Andreana Čekić je svojim glasom i talentom pridobila simpatije milionskog auditorijuma, a brojni hitovi su samo dokaz njenog napornog rada. 

UHAPŠENA SRPSKA STARLETA! Bivša rijaliti učesnica završila IZA REŠETAKA - novi SKANDAL! Upali u stan i zaplenili OVO!

Pevačica je ušla u žižu javnosti zbog veze sa oženjenim Markom Miloševićem sa kojim se i verila i sa njim planira da provede ostatak života, a sada imaju i zajednički stan.

Iako su postojale spekulacije da im se veza "raspada", zaljubljeni golupčići su ih demantovali. Vest o tome pročitajte ovde. 

Informer

Pevačica je godinama unazad vredno radila kako bi obezbedila bolju budućnost. Ona i njen verenik Marko su se nedavno uselili u novi stan kod Hrama Svetog Save, a naš portal je došao u posed fotografija velelepnog stana u kome živi ovaj par. 

- U novom stanu nam je prelepo. Želeli smo veliki prostor, da svako ima svoj kutak. Volimo da ugostimo naše prijatelje, ali isto tako da imamo mir i da uživamo uz TV - rekla je Andreana Čekić ushićeno za portal Informer.rs. 

Kao što možete videti, stan odiše luksuzom, opremljen je belim nameštajem, a tvrde površine su ukrašene zlatnom bojom. Osim velikog dnevnog boravka i prostrane kuhinje, stan ima tri spavaće sobe, a svaka od njih ima i svoje kupatilo.

Andreana je pažljivo birala stan, a ono što dodatno krasi pevačicin novi dom jeste što svaka od soba ima pogled na Hram. 

(FOTO) JELENA KARLEUŠA KAO BEBA! Pevačica objavila fotografiju koja će vas OBORITI SA NOGU - Preslatko!

Ovaj stan je od sada novo ljubavno gnezdo Andreane i Marka, a njihov dom će povremeno posećivati i Markova ćerka kojom je pevačica oduševljena. Čekićeva nam je otkrila da je mala Jana, Miloševićeva naslednica, doprinela da njihov stan izgleda još lepše i poklonila im crtež koji je pevačica uramila. 

Informer