• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović/ I.R.

02.06.2020

20:50

NIJE RASKINULA VERIDBU SA OŽENJENIM DEČKOM! Andreana i Marko se LJUBAKALI PRED SVIMA, a onda je potvrdila OVO O ANI SEVIĆ!

Estrada

NIJE RASKINULA VERIDBU SA OŽENJENIM DEČKOM! Andreana i Marko se LJUBAKALI PRED SVIMA, a onda je potvrdila OVO O ANI SEVIĆ!

Podeli vest

Kamere su sve zabeležile!

Pevačica Andreana Čekić večeras se pojavila na rođendanu svoje koleginice Aleksandre Mladenović i to ruku pod ruku sa svojim verenikom (koji je i dalje zakonski u braku) Markom Miloševićem.  Njih dvoje nisu skrivali da ljubav i dalje cveta, a kako bi svima stavili do znanja da je u njihovoj vezi sve u redu, oni su se čak i ljubili pred svima.

PAPARACO - UHVATILI SMO DUŠKA TOŠIĆA! Opet je u Beogradu, pogledajte u ČIJEM DRUŠTVU! Od Karleuše ni TRAGA, ni GLASA! (FOTO+VIDEO)

Foto: informer.rs/Danica Božović

Podsetimo, pre nekoliko dana u javnosti je odjeknula vest da je Andreana stavila tačku na veridbu sa Markom, a kako se navodilo, ona je našla poruke u njegovom telefonu koje je razmenjivao sa nepoznatom devojkom.

ŽESTOKO UZVRATILA KARLEUŠI! Aleksandra Mladenović POKAZALA ZUBE - To sam više puta rekla... Nakon što ju je JELENA isprozivala, pevačica ODGOVORILA! (VIDEO)

Andreana je bez problema progovorila o svim naslovima koje nije htela da demantuje na društvenim mrežama već je to učinila tako što se pojavila sa njim na rođendanu kod koleginice.

Foto: informer.rs/Danica Božović

- Nismo raskinuli veridbu, ništa nismo raskinuli. Ovo je demant. Ja nisam osoba koja se oglasi kada se pišu takve stvari, nekada dam neki zmijski komentar i to je to - rekla je Andreana, a onda je potvrdila glasine da nije u dobrim odnosima sa Anom Sević.

Pogledajte video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija