02.08.2020.

20:04

Foto:

Džet set

MUZIČAR DOŽIVEO TEŠKU SAOBRAĆAJKU, AUTOMOBIL SMRSKAN! Jeziv prizor! (FOTO)

Dejan Petrović, poznati trubač "Big benda" prisetio se stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila pre tačno tri godine u Ovčar Banji, te poručio putem društvene mreže Instagram kako je zahvalan bogu i Svetom Iliji što su ga ostavili s najmilijima.

SVI SU VOLELI NJEGOV SMISAO ZA HUMOR! Dragan Nikolić je PREMINUO pre četiri godine, a ova anegdota se i dan-danas PREPRIČAVA!

Informer

Dejan Živančević

ONA IMA 75, ON 21, A VOLE SE KAO TINEJDŽERI! Da stvar bude ČUDNIJA, upoznali su se na SAHRANI NJENOG SINA, sada slave petu godišnjicu braka!

Uz potresne reči, muzičar je objavio i nekoliko fotografija polupanog automobila, iz kojeg je jedva izvukao živu glavu posle teške nesreće koju je doživeo.

Објава коју дели Dejan Petrović Big Band (@dejanpetrovicbigband) дана 1. Авг 2020. у 9:28 PDT

- Danas pune tri godine od užasne saobraćajne nesreće koju sam doživeo u Ovčar Banji. Moram svake godine na ovaj dan podeliti ove fotografije ne zbog neke reklame vec zbog svih vas da znate da za volanom nema heroja i da najmanji umor može savladati čoveka. Budite odgovorni prema sebi, a i prema drugima učesnicima u saobraćaju! Zahvalan Bogu i Svetom Iliji što su me ostavili sa svojom porodicom i sa vama. Čuvajte se i čuvajte vaše najmilije - poručio je čuveni trubač, pa pokrenuo lavinu komentara fanova.