• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

31.07.2020

22:53

ONA IMA 75, ON 21, A VOLE SE KAO TINEJDŽERI! Da stvar bude ČUDNIJA, upoznali su se na SAHRANI NJENOG SINA, sada slave petu godišnjicu braka!

Estrada

ONA IMA 75, ON 21, A VOLE SE KAO TINEJDŽERI! Da stvar bude ČUDNIJA, upoznali su se na SAHRANI NJENOG SINA, sada slave petu godišnjicu braka!

Podeli vest

Oni stvarno postoje, nije izmišljena priča...

Almeda i Geri Haldvik, venčali su se 2015. godine, samo dve nedelje nakon što su se upoznali. Susret se dogodio u trenutku kada je Almeda proživljavala porodičnu tragediju zbog smrti sina Roberta. 

Na sahrani su se sreli, a Geri, koji je tada imao 17 godina, ostavio je svoju 77- godišnju "devojku" i nakon dve nedelje zaprosio Almedu. Oni tvrde da su sasvim običan par, iako je između njih razlika više od 50 godina. Posle venčanja uselili su se kod Almedinog unuka koji je tri godine stariji od njenog supruga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’ve had such a wonderful getaway. ?❤️?

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda) on May 30, 2020 at 1:29pm PDT

 - Nisam tražila mlađeg muškarca, Geri se jednostavno dogodio. Kada sam ga upoznala, odmah sam znala da je on pravi muškarac za mene - rekla je Almeda za strane medije, dok se Geri slaže: - Ona je stvarno moja devojka iz snova, a fizička strana naše veze je odlična.

On objašnjava da je privlačnost prema starijim ženama počela u osnovnoj školi kada se zaljubio u svoju nastavnicu. Upoznavanjem Almede, pomoglo mu je da ponovno pronađe svoju strast i sreću. Nakon što je dobio dopuštenje od majke i bake, Geri odlučio da zaprosi svoju izabranicu i već pet godina sa njom uživa u ljubavi.

- Oboje smo bili toliko nervozni na našem prvom sastanku da je Geri u jednom trenu pao sa stolice. Ipak, jedno pitanje sam mu morala postaviti, a to je jesam li prestara za njega. On me samo uzeo za ruku, nasmešio se i rekao mi da su godine samo broj. Osećala sam se kao tinejdžerka - ispričala je Almeda. 

- Almeda je mlada u svom srcu i godine nam nikada ne smetaju, ni ne razmišljamo o njima. Samo znam da je Bog odgovorio na moje molitve toga dana kada je Almeda došla u moj život - dodao je Geri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My everlasting love until the end of all time. She's my angel. I love her more than anything!!❤️

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda) on Nov 20, 2018 at 7:19am PST




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stvarno

pre 3 godine

A kad je obrnuto, onda nije strasno i nije bolesno!? Ma, nije valjda! Dvolicnosti nikad kraja!

Ogi

pre 3 godine

U pravu si 100%! Kad neki deda od 100 godina "seta" ribu od 20-25, onda nije bolesno, a sad jeste!

Jovan

pre 3 godine

Jel ima neki instant pakao da se naruci za njih i za informer ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija