21.08.2020.

22:18

Foto:

Džet set

MARINKO IMAO JEDNU ŽELJU PRED SMRT, a evo šta se DOGODILO! Isplivalo 4 godine od tragedije, danas bi slavio 42. rođendan

Samo dvadeset dana pred smrt glumac Marinko Madžgalj krstio se u manastiru Ostrog. Bio je veoma slab i svoje krštenje je teško izdržao. Želeo je da se upozna sa molitvama koje bi kod kuće mogao da čita.

ISPLIVAO SNIMAK BABA VANGE NA SAMRTI! Njena proročanstva su ODUŠEVILA javnost, a školovala se u ZEMUNU! (VIDEO)

Marinko Madžgalj je bio srpski glumac, pevač i televizijski voditelj crnogorskog porekla. Prerano nas je napustio sa 38 godina.

Beskrajnu harizmu je pokazao kroz mnogobrojne likove poput Safeta iz Ranjenog orla, doktora Koste Božića u Grehu njene majke, Čede Velje iz Crnog Gruje... Odigrao je mnogo značajnih predstava kao što su: "Šine", "Hamlet", "Hasanaginica", "Kako vam drago", "Zajedno sami" i još mnoge druge. Zajedno sa Ognjenom Amidžićem bio je bio član muzičkog dvojca Flamingosi.

KRIJE BOLNU PRIČU! ''Moj dilbere'' je njen najveći HIT! Silvana Armenulić nije otkrila ŠTA JOJ OVA PESMA ZNAČI!

Za opaku bolest je prekasno saznao. Tog kobnog dana dobio je jake bolove i prevezen je hitno u KBC "Bežanijska kosa". Doktori su konstatovali da ima karcinom pankreasa. Tamo je i ostao na lečenju.

Kada je izašao iz bolnice, pokušao je sve. Nastavio je da živi kao da mu doktori nisu rekli da ima još samo tri meseca života. Ostaće upamćen, prema rečima njegovih prijatelja, po neverovatnoj harizmi i radosti.

MALO SE ZNA O ŽIVOTU MIR - JAM! Napisala je Ranjenog orla, htela je da bude NOVINARKA, a kad je umrla NIKO NIJE PISAO o tome

Sa glumicom Dubravkom Mijatović ima ćerku koja je sa sedam godina izgubila oca. Devojka Lana Sekulić bila je uz njega do poslednjeg dana. Marinko Madžgalj je preminuo 26. marta 2016. godine.