27.08.2020.

22:12

Foto:

Džet set

SVE JE SPREMNO ZA NOVU SEZONU ZVEZDA GRANDA! Žiri i Popović spremaju posebno IZNENAĐENJE, a OVI detalji su ISPLIVALI pre vremena!

Početkom septembra Saša Popović izabraće uži krug kandidata koji su prošli virtuelne audicije u prethodnom periodu, a koji će se onda pridružiti pevačima iz prethodne sezone.

Informer

- Prethodnih meseci takmičari iz Srbije i šireg regiona predstavljali su se putem video-zapisa, odakle je izabrano preko 200 kandidata koji će 1, 2. i 3. septembra imati završnu audiciju u Beogradu. Saša će izabrati određeni broj pevača koji će se pridružiti takmičarima koji su u junu stigli do trećeg kruga - navodi izvor blizak produkciji "Grand" i dodaje:

ANU NIKOLIĆ IZVREĐALI ZBOG OVE FOTOGRAFIJE! "Da li imaš OGLEDALO, šta si to uradila od sebe?" Evo kako IZGLEDA! (FOTO)

- Tu sledi prava poslastica za sve ljubitelje ovog šoua, jer će biti posebno zanimljivo videti na koji način će novi kandidati sustići pevače koji se već takmiče i imaju svoje mentore. To je posebno izenađenje koje žiri sa Popovićem na čelu sprema za nastavak i strogo se drži u tajnosti.

Informer

- Svi su jako uzbuđeni i nestrpljivo čekaju da nastave sa šouom. Naravno, i dalje vlada isti takmičarski duh među njima, pa se svi nadaju i ulažu silne napore da baš njihov kandidat bude pobednik ovogodišnje sezone - objašnjava izvor i ističe da se svi nadaju da će situacija sa virusom korona biti pod kontrolom:

- Sve je spremno da se krene sa snimanjima, ali to ne zavisi samo od produkcije i žirija već i od epidemiološke situacije. Svi se nadaju da će cela situacija biti pod kontrolom pa da će samim tim takmičari iz Bosne, Austrije, Makedonije, Hrvatske i drugih zemanja neometano moći da doputuju u Srbiju i učestvuju u šouu.

NIKADA NE BISTE POGODILI KAKO SE ZOVE ANA BEKUTA! Pevačica godinama ne koristi svoje PRAVO IME, a evo i ZAŠTO!

Podsetimo, usled širenja koronavirusa snimanje "Zvezda Granda" zaustavljeno je u martu mesecu, a kasnije je nastavljeno krajem maja uz nova pravila i određene mere. Saša Popović već tada je najavio da će sezona 2019/2020. biti produžena na još jednu godinu.

- Biće to stari sistem u novom ambijentu, nema publike zasad. Vratili smo neke kandidate koji zaslužuju da se ponovo takmiče, iz razloga što nemamo finale u junu, već će biti pomereno za sledeću godinu. Jedan određeni broj takmičara ćemo ubaciti u ove kandidate, sa njima ćemo brzopotezno odraditi tri kruga na jesen i pripojiti ih sa starim kandidatima i tako nastavljamo dalje. Svake godine krenemo sa 400 do 500 takmičara, a ove godine će biti drugačije. Dakle, ovih 120 što su ostali i dodaćemo druge - objasnio je Saša u maju i dodao:

Informer

- Žao mi je da tako brzopotezno završimo sezonu jer su ostali fenomenalni kandidati. Ja znam u svakom gradu kandidate, sve ih poznajem. Ispred mene je prošlo više od 100 hiljada kandidata, tako da u svakom gradu cele bivše Juge znam pevače, a ovi koji su trenutno u "Zvezdama Granda", to su najbolji pevači na Balkanu. Zato smo produžili takmičenje, a iako nema publike, sigurno je da će šou i dalje biti zagarantovan. Nama je dovoljna jedna mala iskra i onda sve gori, ništa nas neće sprečiti da napravimo šou