08.09.2020.

10:33

Foto:

Džet set

ZADRUGA 4 – FENOMEN KOJI NA STARTU TV SEZONE OBARA REKORDE GLEDANOSTI

Nova televizijska sezona za 26 godina najgledaniju televiziju u Jugoistočnoj Evropi – TV Pink, startovala je sinoćnim otvaranjem i početkom rijalitija koji je pomerio granice u proizvodnji i gledanosti TV programa – Zadrugom 4, uz koju je bilo vise od 1 800 000 gledalaca. 

U SUZAMA ISTRČALA IZ BELE KUĆE! "Umrlo joj dete..." Neviđeni HAOS u "Zadruzi" - otkrivena BOLNA PROŠLOST zadrugarke! (VIDEO)

Zahvaljujući celovečernjem spektaklu, koji će trajati narednih 10 meseci, TV Pink u jučerašnjem danu beleži udeo u gledanosti veći od sve tri konkurentske komercijalne televizije zajedno, a po svim kategorijama gledalaca i daleko ispred Javnog servisa Srbije.

Informer

Na luksuzno imanje, filmskih studija holivudskog standarda u Šimanovcima, sinoć je useljeno 54 takmičara, do sada najrazličitijih profesija, obrazovanja i  starosne dobi. Tradicionalnim vatrometom i vožnjom po jezeru u okviru kompleksa, sinoć tačno u 21h počela je nova televizijska sezona, koja na samom startu beleži rezultate koji ce TV Pink zasigurno zadržati još dugo na poziciji apsolutnog lidera u gledanosti, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i Bosni, ali i širom Evrope. U prilog tome, govori popularnost ovog rijalitija i na društvenim mrežama, te je tako posle smo nekoliko sati od početka emitovanja, na Youtube kanalu Zadruge koji broji neverovatnih 4.7 milijardi pregleda do sada, sinoćni snimak na četvrtom mestu trending-a Youtube liste za teritoriju cele Srbije. 

OVO VAM JE PROMAKLO SINOĆ! Niko nije video šta je uradio Željko Mitrović na OTVARANJU "ZADRUGE 4"! ZACENIĆETE SE OD SMEHA! (FOTO)

U terminu emitovanja Zadruge 4, uz program Pink telelvizije bilo je nezapamćenih 38% pripadnica ženske populacije iz cele zemlje. Pored vernih gledateljki, zahvaljujući armiji vernih fanova rijalitija Zadruga, sinoćni piplmetri jedine zvanične agencije za merenje gledanosti Nielsen, beležili su i neverovatne skokove gledanosti u kategorijama gledalaca urbane  (32%), publike sa teritorije prestonice (32%), kao i najvatrenije publike od 18 do 49 godina, koja čini 30 % udela.

Informer

Jos jednu sezonu stvaramo za vas jer zaslužujete najskuplji, produkciono najzahtevniji i najiskreniji program koji ste gledali do sada! 

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNA ISPOVEST NENADA LALATOVIĆA O PRIVATNOM ŽIVOTU I POLITICI: Iz svake nevolje sam izlazio jači!

NJEMU JE ODMAH SVE BILO JASNO! Pogledajte reakciju Ivaniševića kada je Novak lopticom pogodio sudiju!