• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

19:57

OVO VAM JE PROMAKLO SINOĆ! Niko nije video šta je uradio Željko Mitrović na OTVARANJU "ZADRUGE 4"! ZACENIĆETE SE OD SMEHA! (FOTO)

Rijaliti

OVO VAM JE PROMAKLO SINOĆ! Niko nije video šta je uradio Željko Mitrović na OTVARANJU "ZADRUGE 4"! ZACENIĆETE SE OD SMEHA! (FOTO)

Podeli vest

Morao je biti obazriviji.

Direktor televizije Pink je sinoć zajedno sa pobednicom "Zadruge 3" Ivom Grgurić i voditeljem Ognjenom Amidžićem otvorio četvrtu sezonu ovog rijaliti programa vozeći se gondolom. 

MARIJA KULIĆ KROČILA U STUDIO, PA ZAJECALA! Kulićka se ZAROZALA OD PLAČA zbog Miljane - STIDIM SE NJENE SRAMOTE! (FOTO)

MARKO ZAPROSIO LUNU! Miljković KLEKNUO pred Đoganijevu, evo kako je ona reagovala! (FOTO)

U trenutku kada je trebao da iz gondole pređu u old-tajmer, Željko Mitrović je ostao bez patika, pa je on prvo jednu patiku dao Ivi da mu drži, a kasnije, kada je izlazio iz automobila, tu patiku je obuo ponovo.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija