11.02.2021.

15:41

Foto:

Džet set

NUDILI SU MI 5.000 EVRA ZA NOĆ, SVAŠTA BEZOBRAZNO, BOŽE SAČUVAJ! Nekada je bila MUŠKO i pevala u ZVEZDAMA GRANDA, a evo kako sada IZGLEDA /FOTO/VIDEO/

U međuvremenu je ušla u proces za menjanje pola i povukla se iz javnosti, jer joj je umro rođeni brat, a poziv za saradnju koju je dobila od produkcije "Grand" nije prihvatila, jer joj, kako kaže, ugovor nije odgovarao.

Informer

Oduvek je želela da postane pevačica

- Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio - tvrdi Barbika i nastavlja:

- To takmičenje mi je donelo mnogo. Postala sam poznata i krenula sam da ostvarujem svoje snove. Što se komentara tiče, mene to ne zanima. Šta me briga šta kažu komšije i okolina, jer ne živim od njih?! Kada su u pitanju ružne namere, ja sam stabilna i jaka ličnost i ni to me ne dotiče.

- Imala sam više nepristojnih ponuda i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena..nudili su mi 5000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj..Ja imam dečka koji mi veruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila - rekla je za kraj Barbika.

A ovako je Barbika izgledala na audiciji za Zvezde Granda: