09.09.2021.

11:59

Foto: Marko Đoković

Džet set

EVO KAKO JE PROTEKLO PRVO SNIMANJE ZVEZDA GRANDA! Pevačica otkrila kako se Ceca snašla u ulozi ČLANA ŽIRIJA!

Na pitanje kako se Ceca snašla u žiriju, Snežana je rekla:

Informer

Žiri Zvezda Granda

- Odlično, pa ne može to biti problem za Cecu nikada. Ona ima iskustva, tako da to nije sporno.

Snežana je istakla da se uželela kolega.

- Prvo snimanje je proteklo sjajno. Kad god odemo na letnji odmor zaželim se toga, svih tih ljudi, čitave energije i atmosfere. Navikli smo svi iz žirija jedni na druge - rekla je Snežana, a potom otkrila da će se u takmičenje vratiti pojedini kandidati iz prethodnih sezona.

- U prvoj emisiji nije bilo starih kandidata. Neke od ranije ćemo vratiti, ali tek u četvrtom i petom krugu - objasnila je pevačica, koja je deo produkcijskog žirija.

Đorđe David je, s druge strane, veoma znatiželjan i želi da zna kako će se Ceca snaći u ulozi člana žirija:

Informer

Žiri Zvezda Granda

Moram da budem iskren da sam bio vrlo iznenađen. Navika je čudo i predrasude su isto tako čudo. Međutim, u prethodne dve sezone sve moje predrasude su pale u vodu već kod Viki Miljković koju sam zavoleo najstrašnije, a ranije sam imao potpuno drugačije mišljenje o njoj. Želim da vidim i upoznam Svetlanu, da vidim kakva je, kako joj radi mozak, koliko je brza u reakciji, koliko je spremna da odgovori, da uđe u duel, koliko je spremna da podrži i da se suprotstavi, da se da klincima jer to oni od nas očekuju - rekao je roker.

- Iz aviona se vidi da ona nema mirnu energiju. Pred kamerama je mirna, ali ovo je drugi momenat, druga vrsta izlaska pred kamere. Ovo je nešto što traži ozbiljnu disciplinu u smislu da delimo priču ispred i iza kamera, tačnije onoga što se dešava kad se povučemo na pauzu, to su stvari koje razdvajamo. Dešavalo se da se u emisiji najstrašnije nagazimo oko kandidata za stolom, dok smo u zverinjaku, jedan na drugoga da udarimo. I sam sam imao nekotrolisane izlete u odnosu na Anu i Snežanu, gde me je posle bio blam i sramota, pa sam danima zvao da se izvinjavam. Ovde je najvažnije sačuvati glavu i odvojiti posao i privatno, govorim o nama koji smo u zverinjaku - rekao je nedavno Đorđe David za Grandonline.