26.09.2021.

14:16

Foto: printscreen

Džet set

NASLEDNIK ŠABANA ŠAULIĆA RAZVEO SE ZBOG ZVEZDE GRANDA - 15 GODINA JE MLAĐA OD NJEGA, A EVO O KOME SE RADI /FOTO/

Njih dvoje su se, prema rečima našeg izvora, upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah su među njima proradile emocije. Mlada pevačica iz Šapca tada nije bila upućena u to kakav je emotivni status njenog kolege, dok je, s druge strane, Emiru brak uveliko bio u krizi. To je za Kurir potvrdio njegov blizak prijatelj A. E.

Informer

 

- Emir se dva puta ženio. Tačno znam šta se desilo sa drugom suprugom. Nije im išlo. Često su imali razmirice i odlučili su da je za oboje najbolje da se raziđu. Kada je upoznao Tamaru, ona mu je bila svetlost na kraju tunela. Baš je bio utučen, a ona mu se našla u pravom trenutku. Ta razlika u godinama se u njihovom slučaju i ne primećuje. Ni jedno ni drugo nisu želeli da kriju vezu - tvrdi Emirov prijatelj.

Informer

 

U prilog tome svedoče i fotografije koje oboje postavljaju na društvenim mrežama sa putovanja po svetu, pa iz studija, a na kojima se vidi kako razmenjuju nežnosti i uživaju jedno u drugom. Oni su nedavno zajedno bili u Veneciji, pa u Turskoj.

Inače, pokojni Šaulić je komponovao dve pesme za Habibovića, dok Selimovićeva uveliko radi na svojoj prvoj pesmi koju će uskoro da izbaci, a za koju je zadužen Saško Nikolić.

Informer

 

Tokom jučerašnjeg dana smo u više navrata pokušali da stupimo u kontakt i sa Tamarom i sa Emirom, ali oni nisu bili dostupni za komentar.