28.11.2021.

07:10

Foto: printscreen

Džet set

ŠOKANTNA SVAĐA U ZVEZDAMA GRANDA! Ceca i Marija Šerifović imale ŽESTOK SUKOB, Ražnatovićka joj SASULA SVE U LICE: DEVOJČICI SI REKLA DA PEVA MUTAVO... /VIDEO/

Ljupka Arsovska iz Severne Makedonije, koja je u timu Ane Bekute osvojila je četiri glasa i otišla direktno u baraž.

- Meni je ovaj program okej. Nemam problem sa programom ali imam sa načinom na koji ti pevaš i izgovaraš tekst. To je neko novonastalo, moderno izgovaranje teksta koje ja podvodim pod polumutavo. O tome može da se dikutuje, ali ako je ideja da tako treba da se peva okej. Moglo je uvek bolje, i razgovetnije, jer ako je neko smislio da to tako treba ja bih ipak svojim glasom i svojim izražajem - objasnila je Marija sa čim su se delimično složili i Viki i David koji su dodali kako je originalna i svakako potencijal.

Informer

Marija i Ceca

Ipak, Marijino glasanje i obrazloženje izrevoltirali su Cecu koja je smatrala kako je njena prethodna kandidatkinja oštećena.

- Ovoj devojčici si rekla da peva mutavo i dala si joj glas, a mojoj kandidatkinji nisi dala glas, a nije pevala mutavo pa mi objasni - zahtevlala je pravdu ona, a Šerifovićeva je rekla kako je imala pogrešan repertoar za razliku od Ljupke što je još više izrevoltiralo Svetlanu koja je pitala da li se ocenjuju pesme.

- Ona je mutavo pevala njen program dobro, a tvoja je pevala netačno netačan program - tvrdila je Marija.

Informer

Ceca i Marija

- Zakuni se u majku iskreno da je ova devojčica pevala tačno. Ne ocenjuješ ti pravilne ili pogrešne pesme već pevanje devojčice - vikala je Ceca, dok je njena suparnica i dalje tvrdila kako stoji iza svog glasa i kako se sve ocenjuje.