28.02.2022.

10:35

Foto: Youtube printscreeen

Džet set

IZAŠLA SAM SAMO PO MIKROFON I POČELA JE NOĆNA MORA! Pevačica Marina Radosavljević za Informer otkrila sve o NAPADU U KOM JE STRAVIČNO PRETUČENA!

Marina Radosavljević preksinoć je pretučena od strane dvojice nepoznatih napadača, a nakon što je pokazala svoje brojne povrede, za informer je otkrila kako je došlo do incidenta.

Informer

Nekadašnja "Zvezda Granda" redovno peva u, do sada mirnoj Vrnjačkoj Banji, a njen šok je utoliko veći jer je tu doživela stravične stvari kada su je u subotu uveče iznenada napali maskirani muškarci:

Informer

Marinine stravične povrede...

- Ne znam razlog napadanja. U ovom lokalu često nastupam i svi me jako dobro poznaju, do sada nikada nisam imala problem. Napadači su bili skroz maskirani, imali su fantomke na licu. U jednom trenutku mislila sam da su obični prolaznici, jer je tu šetalište. Krenula sam do svog auta po mikrofon, i kada sam se okrenula jedan mi je bacio suzavac u oči, a drugi me je oborio na pod, i zajedno su krenuli da me udaraju palicama po leđima i telu. Pre nedelju dana na istom ovom mestu pretučen je momak kome su se borili za život. Obratila sam se SUP-u za pomoć, i nadam se da će se otkriti identitet napadača. Neću stati dok pravda ne bude zadovoljena- kazala je hrabra Marina. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":