28.02.2022.

12:07

Foto: Facebook printscreen

Džet set

PEVAČICA OTKRILA JEZIV RAZLOG PREBIJANJA! Marina Radosavljević prebačena u bolnicu u Kraljevo, iznela sve detalje: Milimetri su me delili od smrti!

Informer

Youtube printscreeen

Marina je smogla snage i za Informer otkrila šta može biti motiv, kao i da ju se sam bog spasio smrti.

-  Da li znate razlog napada?

Preispitivala sam se i na kraju sam zaključila da jedan jedini razlog ovako jezivog fizičkog napada može biti samo nečija bolesna ljubomora. Plaši me činjenica da je neko bio u stanju da plati profesionalne batinaše da napadnu jednu ženu, pa tek onda pevačicu. Zastrašuje me činjenica da u ovoj državi postoje takvi jadnici koji su spremni da za neke pare pretuku bilo koga, a posebno slabije od sebe, ako još uzmemo u obzir da sam bila sama i da su me nemilosrdno bacili na pod i prskali suzavacem, a onda i tukla dva muškarca. 

- Koliko si povređena? 

- Sreća da sam izbegla smrt jer su me mučki bacili na asfalt, milimetar od ivice betonske zartinjere, u suprotnom sada ne bih razgovarala sa vama, jer bi verovatno i pored svih batina bila mrtva.Od povreda težih imam frakturu ruke jer sam braneći se pokrila lice, mnoštvo podliva,oderotina i rana. Prevashodno sam zbrinuta u Hitnoj sluzbi u Vrnjačkoj Banji, pa onda prebačena za Kraljevo.

Informer

Ogroman broj povreda...

- Kako se sada osećaš?

- Ne znam kako opisati ovaj osećaj trenutno, nikada pre nisam doživela nasilje, ovakav strah i nemoć, nikada nisam bila žrtva nasilja i za mene je ovo šok. Iz ove perspektive imam utisak da više nikada neću smeti sama da izađem iz kuće i još teže mi pada pomisao da ću još dugo imati strah pri svakom odlasku na posao.

Pevačica je najpre za Informer otkrila šta joj se tačno desilo. 

- U ovom lokalu često nastupam i svi me jako dobro poznaju, do sada nikada nisam imala problem. Napadači su bili skroz maskirani, imali su fantomke na licu. U jednom trenutku mislila sam da su obični prolaznici, jer je tu šetalište. Krenula sam do svog auta po mikrofon, i kada sam se okrenula jedan mi je bacio suzavac u oči, a drugi me je oborio na pod, i zajedno su krenuli da me udaraju palicama po leđima i telu. Pre nedelju dana na istom ovom mestu pretučen je momak kome su se borili za život. Obratila sam se SUP-u za pomoć, i nadam se da će se otkriti identitet napadača. Neću stati dok pravda ne bude zadovoljena- kazala je hrabra Marina. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":