26.03.2022.

18:29

Foto: Marko Đoković

Džet set

EVO KAKO SE CECA PONAŠA PREMA TAKMIČARIMA ZVEZDA GRANDA! Kandidat otkrio kakva je folk diva kao mentor!

Da se Ražnatovićka dobro snašla u ulozi mentora, potvrđuje i Aleksandar Damnjanović, učesnik popularnog takmičenja koji je u timu folk dive.

Aleksandar je prošao četvrti krug takmičenja, a pripreme za peti krug uveliko su počele. Damnjanović je to potvrdio i na svom Instagram profilu, kada je objavio zajedničku fotku sa Cecom i Ivanom Peters, koja joj pomaže oko pripreme kandidata za takmičenje.

Aleksandar se sada oglasio za Informer.rs i otkrio kako se folk diva ponaša kada je ne snimaju kamere.

- Dosta je posvećena radu sa kandidatima i super je žena privatno. Ima drugarski odnos sa nama, skroz je normalna žena. Na probama je super. Opuštena je atmosfera, sve se dogovorimo, nije preterano stroga. Ceca je stvarno carica - otkrio nam je Damnjanović, pa dodao:

Informer

Ceca Ražnatović

- Uvek se zeza sa nama "nemojte da budete kao dede, oblačite se mladalački". Uvek nam kaže da pevamo ono što nas čini zadovoljnima, da budemo svoji i najbolji što možemo, jer ćemo samo tada kad damo svoj maksimum biti ponosni na sebe, kakav god ishod bio - rekao nam je takmičar "Zvezda Granda" Aleksandar Damnjanović čiji je mentor Ceca Ražnatović.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":