21.04.2022.

20:59

Foto:

Džet set

VIKI I SAŠA U NOVOM POSLU! Evo čime se bave kada nisu pred kamerama!

Viki Miljković i Saša Popović dugogodišnji su saradnici na projektu "Zvezde Granda", a sada su pokrenuli i novi biznis sa nekretninama.

Informer

Viki Miljković

Naime, njih dvoje su se uortačili na poslu izgradnje luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi, koji je Popović nedavno započeo, a u to je uložio novac koji je zaradio nakon prodaje svojih deonica u "Grandu".

Informer

Saša Popović

Kompanija čiji su vlasnici Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške postala je ekskluzivni prodavac stanova koje na Bežanijskoj kosi gradi Popović. Kao što se može videti i na sajtu njene agencije, ona je na njemu oglasila prodaju 280 stanova, 48 lokala i čak 500 parking-mesta.

Pored prodaje stanova (od garsonjera do petosobnih), pevačicina kompanija će biti zadužena i za uređenje enterijera nekih od njih, koji će se nalaziti u okviru ovog kompleksa. Cena kvadrata je od 2.200 do 2.600 evra, a koliko je veliko interesovanje svedoči i činjenica da je većina stanova već rasprodata, iako je useljenje planirano tek za oktobar sledeće godine.

Informer

Saša Popović i Suzana Jovanović

Luksuzni kompleks se nalazi na samom ulazu u Bežanijsku kosu, blizu Popovićeve vile, u kojoj živi sa suprugom Suzanom Jovanović. U sklopu naselja biće izgrađeno nekoliko zgrada, a svaka će imati bazen i teretanu, koje će stanari moći da koriste. Naselje će biti obezbeđeno i na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa čuvarima.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ: