15.06.2022.

14:10

Foto: printscreen instagram/zorana_micanovic_official

Džet set

BILA SAM ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA JER PEVAM NARODNJAKE "Zvezda Granda" progovorila o najtežem periodu života

Mlada pevačica Zorana Mićanović postala je popularna nakon učešća u  muzičkom takmičenju. Njena karijera krenula je uzlazim putem nakon što je objavila pesmu "Sikter". 

Mićanovićka koja ima samo 17 godina kaže da je trpela vršnjačko nasilje u školi zbog toga što je pevačica.

Informer

- Sa decom sam imala probleme. Nisu htela da se druže sa mnom zato što pevam narodnu muziku i zato što se uopšte bavim pevanjem. Govorili su mi da ću biti kafanska pevačica. Nikad nisam imala podršku od svojih drugara, ali posle nekog vremena, naročito posle pesme "Sikter", svi mi prilaze i pitaju da se slikaju sa mnom i da se družimo. Sad shvataju da su pogrešili - otvorila se pevačica.

Ona je objasnila na koji način su je vršnjaci maltretirali:

- Niko me nije vređao, ali su me sabotirali. Dešavalo mi se da odem na tezgu, a isključe mi mikrofon. Sad se to ne dešava. Ne radim tezge na tom nivou, nego imam iza sebe "Grand", koji mi ugovara nastupe. Zaštićena sam - priznala je Zorana.

Za Zoranu inače kažu da je "nova kraljica bakšiša", ali ona nije želela da otkrije koliko para joj publika da na nastupu.

Informer

- Drago mi je što me tako zovu, jer to znači da me narod voli. A to koliko sam najviše uzela zadržala bih za sebe - zaključila je pevačica za Kurir.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":