11.09.2022.

13:38

Foto: printscreen

Džet set

PALICOM ĆU TE ZGAZITI KAD TE VIDIM... Marko Đedović objavio prepisku sa Baka Prasetom, pa otkrio da su mu stizale PRETEĆE PORUKE!

Magistar socijalnog rada i socijalne politike Marko Đedović, koji je nedavno postao član kabineta Željka Mitrovića, u današnjem gostovanju u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić pričao je o internet nasilju, a otkrio je i da mu je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, slao poruke neumesnog sadržaja.

Informer

Marko Đedović

Đedović u jutarnjem programu nije mogao da pusti glasovne poruke koje mu je Ilić slao zbog termina u kojem gostuje, ali mi smo odmah kontaktirali Marka koji nam je rekao šta se nalazi u porukama.

Informer

Bogdan Ilć poznatiji kao Baka Prase

- Je li pi*ketino jedna, šta pričaš u ovom jutarnjem, molim te mi reci? Desilo se gepekovanje, lupanje šamara, je li, ko ti je rekao to? E sad ću lepo da te tužim i onda ću da te je*em. Prekini da lupaš više gluposti. Ustvari, samo nastavi da ti naplatim na sudu majmunčino jedna! Je li pi*ko, koliko te plaća masnokosi da pričaš ove gluposti - samo je deo gnusnih uvreda i pretnji koje je Bogdan poslao Marku, koji mu je odgovorio:

Informer

Objava Marka Đedovića

Sveštenikov sin, a psuje i nudi usluge homos*ksualne u kasne sate. Bogdane, Bogdane, ulaziš u greh, budi ovca tatinog stada a ne svinja! I gledaj sutra jutarnji biće iznenađenja. A što se tužbi tiče, tuži mamu jer si takav, kakav si - napisao je Marko.

Da li želiš lajv sada? - upitao ga je Bogdan.

Biću ujutru u 9h u lajvu pred 2 miliona gledalaca, sitna je ta tvoja gledanost za komunikaciju sa mnom. Ali svakako hvala na pozivu. Ne - napisao je Đedović.

P**kooooo - odgovorio je Ilić.

Marko je takođe za Informer otkrio da se neće ustručavati da se obrati policiji:

Informer

Marko Đedović

- Za svaku uvredu i pretnju, kako od njega tako i njegovih pratilaca, dobiće privatne tužbe, a svaka pretnja ce biti prijavljena policiji i odeljenju za visokotehnološki kriminal. Svaki lažni profil koji preti smrću sutra ću da idem da prijavim da se tim neznanim junacima stane na put. I krivično i parnično ću da gonim, kako njega, tako i neznane junake iza tastatura koji mi prete u njegovo ime - rekao je Đedović za Informer.

Prema Markovim rečima, za policiju već ima i više nego dovoljno materijala, a sasvim sigurno će preduzeti potrebne korake, s obzirom na to da je našoj redakciji prosledio dokaze da su mu fanovi jutjubera već pretili.

- Majku ti je*em mrtvu, na televiziji spominješ Kiku i njenu majku! Debilu smrdljivi, majku ti je*em u pičku, pe*eru, palicom ću te zgaziti kad te vidim!", "Smradino ljudska! Videćemo se u gradu na pićence", "Je*aću ti mamicu ako te vidim pe*erčino prljava" - samo su neke od jezivih poruka koje su Marku poslali Ilićevi fanovi.

Nakon Đedovićevog gostovanja kod Jeremićeve, Baka Prase se nije oglašavao, a da li će jutjuber sa svojim fanovima odustati od daljih pretnji ostaje nam da saznamo u danima pred nama.

BONUS VIDEO: