• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.09.2022

12:14

PLATIĆU TI 20 EVRA ZA SAT VREMENA Jovana Jeremić otkrila detalje dopisivanja sa Baka Prasetom, pa mu ŽESTOKO ODBRUSILA!

printscreen

Estrada

PLATIĆU TI 20 EVRA ZA SAT VREMENA Jovana Jeremić otkrila detalje dopisivanja sa Baka Prasetom, pa mu ŽESTOKO ODBRUSILA!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić je poručila Baka Prasetu da ne želi da bude deo "rijalitija sa prasićima", kao i da gostovanje u njenoj emisiji nema cenu!

U današnjem jutarnjem programu Jovana Jeremić se sa svojim gostima dotakla teme koja se poslednjih nekoliko dana nalazi u žiži interesovanja javnosti - internet nasilje.

Jovana je ovom prilikom otkrila da je prošlog decembra poslala poruku Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, kako bi gostovao kod nje u emisiji. Prema rečima Jeremićeve, želela je da razgovaraju na temu samoubistva Kristine Kike Đukić. Iako joj namera nije bila da ga napada nego da ga odbrani od javnosti koja se obrušila na njega, Ilić joj nije odgovorio na poruku - do juče. 

Foto: Printscreen/You Tube

- Ja sam se sinoć vraćala iz grada i dobijala poruke na Instagramu. Prvo da kažem, ja sam Bogdana zvala u emisiju u decembru, kada se dogodilo ono sa Kikom. Bila sam korektna, ali on mi nije odgovorio na poruku. Zvala sam ga i 2019. godine, ali ni tada nije odgovorio. Da bi se sinoć javio i napisao: "Može. Kada da dođem u emisiju i reci mi koliko tražiš za sat vremena? Maksimalno što bih ti dao je 10 evra. Da li hoćeš u lajv kod mene sada?" Nisam mu ništa odgovorila - počela je Jovana, a potom dodala da joj je Baka Prase poslao glasovne poruke.

Foto: Printscreen

Jovana Jeremić i Baka Prase

- A Jovana odgovori. Čekamo te u lajvu, hajde. Jovana, molim te, pridruži se našem lajvu. Evo, čak ću ti za sat platiti 20 evra, ali više od toga ne mogu - rekao je on, navela je voditeljka.

Jovana je tada objasnila da ne naplaćuje gostovanja svojim gostima.

Foto: Printscreen

Jovana Jeremić i Baka Prase

- Pod jedan, ja nijednom gostu nikada nisam naplatila gostovanje. Novac uzimam samo od mog gazde, imam samo jednog gazdu. Kad je dobio poziv da gostuje u emisiji, dobio je zaista lep poziv gde ga ja sigurno ne bih napala. Nikada neću pristati da budem deo rijalitija sa prasićima. To nije moj nivo, posebno jer ja prasetinu ne jedem - rekla je Jovana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija