• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurur/Informer/D.S.

11.09.2022

09:40

KRALJ OBRVA ZAVRŠIO U POLICIJI ZBOG ŠARIĆA Branko Babić mora da dokaže POREKLO IMOVINE, isplivali ŠOK DETALJI

Printscreen/Instagram

Estrada

KRALJ OBRVA ZAVRŠIO U POLICIJI ZBOG ŠARIĆA Branko Babić mora da dokaže POREKLO IMOVINE, isplivali ŠOK DETALJI

Podeli vest

Između ostalog, moraće da objasni odakle njegovoj verenici automobil od 200.000 evra

Branko Babić je nadrljao zbog verenice Cece Dimitrić jer je bila u braku sa Duškom Šarićem.Kako mediji saznaju, samozvani kralj obrva nedavno je bio u policiji, gde je dao izjavu povodom imovine koja njoj pripada.

- Branko se još uvek zvanično nije oženio Cecom, iako je pre dve godine to pompezno najavljivao na društvenim mrežama i hvalio se kako se ženi najlepšom ženom iz svetskog miljea, a naročito mu je imponovalo što je ona bila supruga brata narko-bosa Darka Šarića. Ali, to mu je sad došlo glave. Nedavno su iz policije kontaktirali sa njim kako bi opravdao svoju partnerku i imovinu kojom se hvale po društvenim mrežama - priča Brankov prijatelj dobro upućen u ovaj slučaj.

Prema njegovim rečima, Šarićevoj snajki su oduzeti automobil, umetnine i još neke vrednosti.

Foto: Printscreen/Instagram

- Utvrđuje se poreklo tog automobila, da li ima veze sa Šarićima i da li je iz njihovog budžeta. Vrednost tog vozila je oko 200.000 evra. To je limitirana serija i specijalno je rađena za nju. S obzirom na to da se od obrva ne zarađuje toliko, policija utvrđuje odakle novac za tako skupo vozilo. Branko se pred inspektorima preznojio u šesnaest voda i nije mu nimalo bilo svejedno kada su ga rešetali. U poslednjem hapšenju je sve sumnjivo oduzeto Šarićima, a kako je i Ceca bila deo te porodice, i ona je na skeniranju - tvrdi Brankov drug.

Međutim, to nije sve. Babić jeste svojoj dragoj poklanjao vrednosti, ali je sada u panici da mu se to sve ne oduzme. Angažovao je advokata i trudi se da dokaže da je čist.

Foto: Printscreen/Instagram

- Znate kako, on voli da se hvali na mrežama i da pokazuje sav taj luksuz, od egzotičnih putovanja do zlatne kašike kojom jede. E, sada mu se to obilo o glavu. Danima mu nije dobro, naročito jer ga vezuju sa Šarićima. On jeste Ceci kupovao i ne želi da se po gradu priča kako joj je to od bivšeg muža.

Duško Šarić, bivši muž Svetlane Cece Dimitrić, od 2014. godine je u drugom braku!

On se venčao s beogradskom manekenkom Ninom Paskaš na ostrvu Sveti Nikola u Budvi, koje popularno zovu i Havaji. Brat pljevaljskog trgovca drogom stupio je u brak sa svojom izabranicom dok je ona bila u blagoslovenom stanju. Nina je sve vreme bila uz Šarića dok je on bio u zatvoru, iz kojeg je izašao ubrzo nakon predaje svog starijeg brata Darka, koji je i dalje iza rešetaka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija