21.09.2022.

10:15

Foto: Fejsbuk

Džet set

MERIMA JE PEVALA I DOK JE UMIRALA! Ljubica Njegomir otkrila detalje poslednjeg koncerata svoje majke - ovo je svima promaklo!

Kako je Ljubica ispričala, Merima je u avgustu prošle godine održala koncert u Soko Banji, a sada je na jednom snimku primetila da je tada njenoj majci u refrenima glas podrhtavao.

- Naletela sam na jedan snimak iz Soko Banje u avgustu prošle godine. Ona je imala solistički koncert. Kakva je to bila snaga. Slušala sam je i pošto je znam čula sam da u refrenima podrhtava. Što kod nje nikada nije moglo da se desi. To je bio avgust i gledam taj snimak i pomislim, pa ona je tada umirala. Ona je bila u toj termalnoj fazi za koju mi nismo znali - rekla je Ljubica, pa dodala:

Informer

Merima Njegomir

- Zvala me je posle tog koncerta i rekla nije mi dobro ne znam kako ću da vozim. Pitala sam je što mi nije rekla da je vozim, a ona je samo odgovorila ma moći ću. Što znači da je ona i vozila iz te Soko Banje. Ona je živela sa svim tim nadljudskim bolovima. Ja više nemam taj luksuz da mi nešto bude teško i da kukam, jer bilo bi sramota - rekla je Ljubica u emisiji na Kurir televiziji.

BONUS VIDEO: