• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2021

09:02

PREMINULA MERIMA NJEGOMIR

Novak Djurović

Estrada

PREMINULA MERIMA NJEGOMIR

Podeli vest

Pevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini života nakon kraće bolesti

Pre nekoliko dana mediji su preneli da se pevačica ne oseća dobro.

- Merima se ne oseća dobro. Saznala je da je teško bolesna i to ju je pokosilo. Bori se sa teškim oblikom tumora. Poslednjih mesec dana pala je u krevet, klonula je i ne ustaje iz postelje. Obilaze je deca, donose joj namirnice i čiste joj stan, dok se najmlađa ćerka preselila kod nje, kako bi joj bila pri ruci i kako bi joj dala podršku u ovim teškim danima. Teško joj je da objašnjava kakvo joj je zdravstveno stanje, pa izbegava da sa bilo kim priča - otkrio je izvor za "Pink.rs

Snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge.

Pesma „Ivanova korita“ koju je Merima snimila 2001. godine na izuzetno tih i nenametljiv način postala je veliki hit, što je vrlo neobično. Iako je pevačica nastavila da snima pesme i albume, posle te 2001. godine, nijedna pesma nije uspela da nadmaši popularnost „Ivanovih korita“.
 

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbski komita

pre 2 godine

Saucesce, neka joj je laka crns zemlja. Bila je pravi izvodjac srbske narodne muzike sa prelepim glasom

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija