08.01.2023.

10:56

Foto: printscreen

Džet set

DA LI SE SEĆATE LEPE VODITELJKE ZVEZDA GRANDA!? Nakon SKANDALA Saša Popović joj je dao otkaz, a sada se bavi potpuno drugim poslom!

Buba je pre 12 godina vodila superfinale "Zvezde Granda" sa voditeljem Vladom Stanojevićem, ali je napravila greške preko kojih nisu mogli da joj pređu.

Informer

Ljubinka Buba Dobrosavljev

Naime, direktor Granda Saša Popović odlučio je da Bubi da otkaz, a da Vladi ukaže poverenje kao jednom od voditelja. Nakon te sezone, "Zvezda Granda" su vodili popualarni par Milan Mitrović i Ana Sević.

Informer

Buba Dobrosavljev i Vlada Stanojević bili su voditelji emisije "Zvezde Granda"

Izvor blizak produkciji je tada otkrio šta je navelo Popovića na ovakav korak.

- Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je "onoj glupači" dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću.

Vlada je za razliku od Bube blistao, pa mu se Saša Popović zahvaljivao i rekao kako mu je on desna ruka.

- Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije a se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno - zaključila je tada Buba.

Buba je danas izgleda odlučila da i ovoga puta odustane od voditeljskog posla i posveti se onome što je ispunjava.

Osim objava na Instagramu na kojima se mogu videti njeni umetnički radovi, 2013. godine je izdala i knjigu "Čarobni prsti".

Više njenih fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

BONUS VIDEO: