23.01.2023.

07:00

Foto: printscreen

Džet set

Kaća Grujić: Pričali su da radim za "lovu"

Informer

 


- Kad sam se pojavila na sceni i takmičila u "Zvezdama Granda" pričalo se da neko stoji iza mene, da radim za "lovu"... Izmišljali su takve stvari, iako su znali da imam imućnog oca, kao i da sama zarađujem pevanjem - priča Kaća i dodaje da je na svojoj koži osetila koliko su kolege sujetne:


Znam koje su me koleginice ogovarale, i danas se bave abrovima


Katarina Grujić


- Pevačice stalno komentarišu koja je bolja, lepša ili skuplje obučena. Volela bih da se više držimo zajedno, kao što to čine muškarci u ovom poslu.

Informer

 


Gobelja je ljubav mog života


Katarina je od prošle godine u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim ima jednogodišnju ćerkicu Katju.


- Na moj i Markov brak su mnogi gledali iz svog ugla, a ne iz našeg. Jedni su pričali da sam ja njega "navatala", a drugi da je on mene. Merili su ko je poznatiji ili ko više zarađuje... A nikome nije palo na pamet da smo se jednostavno pronašli i da je on ljubav mog života, a ja njegovog. 


Grujićeva kaže da zna koje su joj pevačice pričale iza leđa kad je bila na početku karijere i da im to nikad nije zaboravila:


- Znam koje su me koleginice ogovarale u to vreme, ali ne bih im davala na značaju. I danas se, umesto svojim karijerama i hitovima, bave abrovima i nigde ih nema.


BONUS VIDEO: