25.02.2023.

19:56

Foto:

Džet set

GRADONAČELNIK PULE NIJE SAM U TOME! Keba prokomentarisao skandaloznu zabranu koncerta, pa rekao da li planira da ga tuži!

Keba je otkrio kako se oseća nakon skandala koji je uzdrmao ceo region.

Informer

Dragan Kojić Keba, pevač

- Ne osećam nikakav nemir povodom svih tih dešavanja oko koncerta u Puli. Taj čovek koji je doneo tu nerazumnu odluku, nije sam u toj priči. Kako se kaže "Pada sneg da pokrije breg, ali i da zver otkrije trag" Otkriće se svi oni koji itekako stoje zajedno u dogovoru sa njim. Šta misle da će dobiti time to je njihova stvar, lično mislim da gube. Pozdravio bih sve one širom Hrvatske ima ih na hiljade i hiljade, a znam sigurno da itekako vole moju i Aninu pesmu. Na kraju sa zadovoljstvom da dodam da živim u zemlji Srbiji, koja nikada neće pribegavati takvim merama zabrane muzike i razmene kulture ikakve uopšte. Toliko - rekao je Keba za Kurir.

Podsetimo, Keba se nedavno uključio uživo u emisiju "Puls Srbije" i otkrio da će čak i tužiti gradonačelnika zbog reči upućenih pevačima koje je nazvao "srpsko smeće".

Informer

Kebi i Ani Bekuti je zabranjen koncert u Puli...

- Taj čovek je načinio veliki prekršaj. Ukoliko se dokaže je rekao to što je rekao i da nas je onako nazvao, može da očekuje tužbu - rekao je Keba.