09.03.2023.

19:38

Foto: printscreen

Džet set

MAJKA MU JE ZAGORČALA ŽIVOT GOCE BOŽINOVSKE! Momak sa slike je Vukašin Šijan, vanbračni sin Zorana koji je žešći od pokojnog oca!

Međutim, da u njihovom braku nije sve bilo idilično govori i činjenica da ju je Šijan varao, ne sa bilo kim, već sa njenom komšinicom i prijateljicom Goranom, sa kojom je kasnije dobio vanbračnog sina.

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Goranin i Zoranov sin Vukašin je očito krenuo očevim stopama. Pre nekoliko godina priveden je sa još dvojicom mladića zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Novom Beogradu, a krajem 2021. uhapšen je zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, i to mu, prema pisanju medija nije prvi put da se susreće sa problemima sa zakonom, i ranije je privođen zbog pucnjave i tuče. Inače, sa bratom i sestrom sa očeve strane je u dobrim odnosima.

Ovako danas izgleda Vukašin

Informer