13.03.2023.

11:46

Foto: Printscreen tiktok

Džet set

LUKAS OD MOMKA IZ PUBLIKE TRAŽIO NEŠTO NEVEROVATNO! Mladić ga zbunjeno gledao, a folker mu pružio ruku! (VIDEO)

Zbunjeni momak stajao je nemo kada mu je Aca najpre tražio cigaretu, a potom mu je vratio. I dok je dečko gledao zbunjeno, Lukas mu je s bine govorio da mu upali cigaretu i tako mu je da.

Nakon što je mladić uradio kako mu je folker tražio, Aca je nastavio da peva pesmu "Bajpas", a dečko se okrenuo i šokirano se vratio u publiku.

Inače, nije retkost da pevači svašta dobijaju od svojih fanova iz prvih redova, ali do sada nije viđeno da neki obožavalac izvođaču na bini pruži cigaretu.

Lukas je jednom prilikom govorio o svojim porocima u koje ne svrstava cigarete, ali je jedan posebno izvodjio. On je tom prilikom priznao da li mu nedostaje para:

- Kod mene to stihijski ide. Navikao sam i da imam i da nemam. Neću umreti ako budem imao manje, ali za osnovne stvari mora da se ima. Oni koji godinama konstantno rade i koji su u vrhu, ne bi trebalo da imaju velike finansijske probleme. Pa čak i ako ne rade dugo - istakao je pevač, a zatim dodao na šta najviše troši novac:

Informer

Aca Lukas...

- Na kocku (smeh). Šalim se, ne kockam se više. Došao sam u godine kada nema više zezanja. Volim da odem u kafanu i popijem sa društvom. Da vozim dobar auto. Volim da putujem, ali i da trošim novac na decu- kazao je Lukas.