• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2023

07:20

ACA LUKAS ZGROŽEN LUK BLEKOM: Pesma je odvratna! To je satanistički, sodomski performans!

ATA Images, Marko Đoković

Estrada

ACA LUKAS ZGROŽEN LUK BLEKOM: Pesma je odvratna! To je satanistički, sodomski performans!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas bez dlake na jeziku je prokomentarisao Luk Bleka, srpskog predstavnika na ovogodišnjoj "Evroviziji", a njegovu pesmu uopšte ne smatra muzikom!

Aca Lukas kaže da mu je Luk Blek, ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji, odvratan! Folk pevač koji se prošle godine s pesmom "Oskar" takmičio na festivalu Pesma za Evroviziju nije oduševljen mladim pevačem i njegovom numerom "Samo mi se spava", s kojom će nas predstavljati u Liverpulu.

Foto: Foto: Marko Đoković

Aca Lukas, pevač

JK: Luk je "krindž"

Ni Jeleni Karleuši nije se dopao Luk Blek, pa je odmah nakon što je proglašen za pobednika osula paljbu po mladom umetniku:
- "Luk nije ubo ton u du*e. Fin je dečko, ali niko ga se neće sećati za dva meseca. Ovo je surov posao, a ne bajka za osetljivu decu, pa da mora da se pazi na njihova osećanja. On je na silu pokušao da bude "trip" i "art" i da strancima proda njihovu foru, a sve ukupno je bio jeftini "krindž" pokušaj. Mi ne možemo da prodajemo tu vrstu muzike strancima, jer će oni uvek biti bolji u tome od nas".

- Meni to uopšte ne liči na pesmu. Odvratna je, sve je odvratno! To uopšte nije muzika! To su satanistički, sodomski, odvratni performansi, ne znam šta drugo može da bude! Sva sreća pa takve šaljemo na Evroviziju jer je to festival za takve stvari - rekao je pevač i dodao da mu se ne sviđa ni Lukov glas:

- Možda dečko zapravo lepo peva. On je dečko, je l' tako? Tokom njegovog nastupa nisam mogao da čujem njegove vokalne sposobnosti jer sve vreme zapravo spava.

Ni Bojani Stamenov, koja je Srbiju predstavljala na Evroviziji 2015. godine i zauzela 10. mesto u finalu, kaže da joj nije jasno šta Luk Blek peva.

Foto: kredit Hype produkcija

Aca je prošle godine stigao do finala "Pesme za Evroviziju", ali je pobedu odnela Konstrakta

- Nije mi jasna ta pesma, ne mogu da kažem ni da mi se sviđa, ni da mi se ne sviđa. Nejasno mi je za većinu kompozicija kako su uopšte dospele u takmičenje. Želim mu svu sreću, verovatno su žiri i publika izabrali najbolje od onoga što je bilo ponuđeno - kaže pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroljub

pre 1 godinu

Aca nije moj favorit, ali hvala mu za komentar!

DR

pre 11 meseci

Aco prvo se pogledaj u ogledalo nasta licis pa onda komentarise druge.Sramota treba da te bude.Umesto da podrzavas mlade umetnike ti ides po dijaspori i agitujes protiv njih.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija