• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

06.03.2023

15:10

AU KAKAV FRAJER! Isplivale STARE fotke Luk Bleka sa bradom, pevač NEPREPOZNATLJIV!

Insider Marko Đoković

Estrada

AU KAKAV FRAJER! Isplivale STARE fotke Luk Bleka sa bradom, pevač NEPREPOZNATLJIV!

Podeli vest

Luke Black, koji će u Liverpulu ove godine braniti boje naše zemlje, nekada je potpuno drugačije izgledao nego sada.

Ovogodišnji predstavnik Srbije na "Evroviziji", Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, privukao je ogromnu pažnju svojom ekscentričnom pojavom i izgledom, no do pre samo nekoliko godina negovao je sasvim drugačiji stil. On se publici na "Pesmi za Evroviziju" predstavio nesvakidašnjim nastupom, a osim njegove numere "Samo mi se spava", pevač je pažnju privukao i svojim "fazonom", koji i nije baš tako tipičan Balkancima.

Foto: Printscreen/Facebook

Luke Black sa bradom liči na potpuno drugog čoveka

No, na mrežama su sada isplivale i njegove fotografije stare nekoliko godina na kojima je, sada popularni Čačanin, izgledao potpuno drugačije

Foto: Printscreen/Facebook

Luk Blek je na početku karijere nosio bradu...

Imao je bradu, potpuno drugačiju frizuru, što je bilo dovoljno da korisnici društvenih mreža odmah počnu da komentarišu da je nekada izgledao "kao potpuno druga osoba".

Foto: Printscreen/Facebook

Luk Blek, pevač

"Neverovatno, jel' ovo Luk?", "Bolje mu stoji brada", "Simpatičan si, ali si pre izgledao kao ozbiljna frajerčina" - samo su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija