26.03.2023.

18:02

Foto: printscreen

Džet set

SVE OVO SA MIROSLAVOM JE ISMEVANJE SUDSTVA I CELOKUPNE NACIJE! Oglasila se Mirjana pred novo ročište sa pevačem: Volela bih...

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, godinama unazad pokušavala je da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina Antonovića

Slavuj iz Mrčajevaca otpočeo je ljubavnu priču sa Mirjanom davne 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, pa započeli romansu, iako je on bio u braku s Gordanom Ilić.

Informer

Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

Posle brojnih dugogodišnjih susreta na sudu i medijskih sukoba, Antonovićeva je uspela u svojoj borbi, kada se preko DNK testiranja dokazalo da je Miroslav otac njenog sina. 

Ona se nakon toga nije oglašavala na pomenutu temu sve do danas, kada je objavila svoju sliku, a u opisu slike pomenula svog nekadašnjeg partnera, Miroslava.

- U ponedeljak idem za Beograd. Volela bih jednom da idem bez nekih obaveza. Sve ovo skupa sa Miroslavom je ismevanje sudstva i celokupne nacije. Miroslav je u medijama rekao “Ćeraćemo se”. Ne znam šta mu to znači, ali mi ružno zvuči. Ćera se sa rođenim sinom - napisala je Mirjana na svom Instagramu.