• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

09.02.2023

11:49

(FOTO) OVAJ BOGATI BIZNISMEN JE PRIZNAO SINA MIRJANE ANTONOVIĆ! Svi detalji porodičnih odnosa! Evo zašto je Devin promenio ime!

ATAIMAGES

Estrada

(FOTO) OVAJ BOGATI BIZNISMEN JE PRIZNAO SINA MIRJANE ANTONOVIĆ! Svi detalji porodičnih odnosa! Evo zašto je Devin promenio ime!

Podeli vest

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović godinama ne odustaje od odluke da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina.

Pevač za sve ove godine nije želeo da prihvati vanbračnog sina, te se godinama sudi sa njima, a sudski proces ne prestaje da intrigira javnost i domaće medije.  

Mirjanin bivši suprug Daniel Antonović priznao je njenog naslednika, a pevač Miroslav Ilić je jednom prilikom govorio o svemu što se dogodilo.  

Foto: e-stock

 

Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - rekao je on.

Inače, Danijel Antonović je bogati biznismen i bavi se prodajom luksuznog krzna, a Mirjana ga je upoznala neposredno po dolasku u Ameriku.

Mirjana je radila kao model, odnosno zaštitno lice te firme, a ubrzo se između nje i Danijela rodila ljubav, a zatim su ušli u brak u kome su dobili ćerku Dijanu.

Foto: ATA Images

 

Brak nije bio srećan, a Antonovićeva je kasnije pričala da je njen suprug bio posesivan.

Ja sam za njega bila predmet koji nije mogao da pusti − opisivala je njihov odnos.

Dok je vođena brakorazvodna parnica upoznala je Miroslava Ilića i rodila sina Devina, kome je prvo namenila ime Kristijan.

Kada je Devin napunio šest godina i trebalo da krene u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao ono koje nosi njegova sestra, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Advokat je brzo predao papire i Kristijan je postao Devin u šestoj godini. Od početka sam bio u toku sa svim dešavanjima u vezi sa tužbom i utvrđivanjem očinstva – govorio je Danijel Antonović, koji je i danas blizak sa Devinom, ali i sa Mirjanom. Ipak, za razliku od njih bogati biznismen se ne eksponira u medijima, a nema ni profil na društvenim mrežama.

Foto: Printskrin video

 

- Moramo da razjasnimo da sam ja od Devinovog rođenja bio svestan da on nije moj biološki sin. Mirjana i ja smo prethodno godinama bili razdvojeni i nismo živeli zajedno, a bili smo u toku procedure razvoda. Nedugo posle Devinovog rođenja sam saznao da je njegov biološki otac Miroslav Ilić - istao je Danijel tada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija