27.03.2023.

18:02

Foto:

Džet set

ELENU KITIĆ NAPALI ZBOG POSLEDNJE OBJAVE! Svi šokirani zbog onoga što je napisala pevačica, negativni komentari se samo nižu

Juče je pevačica Elena Kitić putem svog Instagram profila optužila Marinu Cvetković poznatiju kao Mahrina, da joj je obradila pesmu i spotove, tj. da je u pitanju "ozbuljna krađa", kako je rekla Elena.

Nakon što joj je Mahrina odgovorila, Elena se ponovo oglasila na drustvenoj mreži, što je izazvalo pravu buru u javnosti. 

Informer

- Prvo, nisam znala da je pesma posvećena tvojoj bliskoj osobi. i jako mi je žao što si doživela taj gubitak. što se pesme tiče, sve što sam mogla da čujem je da me pesma jako potseća na moju. da je u istom bpm-u i da ima identičnu gradaciju. spot smo takodje snimali moji prijatelji i ja i sve naše idejice spakovali i snimili kako smo mogli - napisala je Elena između ostalog, a onda su se komentari samo nizali.

Informer

Elena Kitić i Mahrina

Naime, Elena nije koristila znakove interpukcije, kao ni veliko slovo na početku rečenice. Pored toga, pevačica je napisala "potseća", a ispravno je podseća jer kada se zvučno "d" nađe ispred bezvučnog "s" (ili bezvučnog š), dolazi do odstupanja od jednačenja suglasnika po zvučnosti.

"Šta je ovo, kako ovo ne zna, ovo se uči u osnovnoj školi", "koliko je nepismena", "ovo je blam", samo su neki od komentara.