• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

26.03.2023

16:39

OVA PESMA NIJE KRAĐA, NEGO... Oglasila se Mahrina nakon optužbi Elene Kitić, pomenula svoju pokojnu baku

Instagram prinscreen

Estrada

OVA PESMA NIJE KRAĐA, NEGO... Oglasila se Mahrina nakon optužbi Elene Kitić, pomenula svoju pokojnu baku

Podeli vest

Nakon optužbi Elene Kitić da joj je ukrala pesmu i spot, oglasila se Mahrina na svom TikTok kanalu i odgovorila svojoj koleginici na javne prozivke.

Pevačica Elena Kitić, oglasila se na svom Instagram profilu i javno udarila na koleginicu Marinu Cvetković, poznatiju kao Mahrina

Naime, Mahrina je danas izbacila svoju novu pesmu, a Elena je optužila mladu koleginicu kako joj je navodno iskopirala i pesmu i spot.

Foto: printscreen

Elena Kitić i Mahrina

- Navikla sam i vidim da sam inspiracija mnogima za svašta već dugo i ne ljutim se, čak mi je i drago, ali ovo je ozbiljna krađa, i muzički i vizuelno - napisala je Elena u svojoj objavi, a uz to je dodala i slike iz njenog i Marininog spota, tačnije scene koje su slične, i na taj način je želela da dokaže istinitost svojih optužbi. 

Ubrzo nakon toga, na svom TikTok nalogu se oglasila i optužena Mahrina i odgovorila javno svojoj koleginici. Kako je ona izjavila, pesma je posvećena njenoj pokojnoj baki i kroz nju je želela da iskaže svoje najdublje emocije. 

Foto: Instagram printscreen

Mahrina

- Ćao ljudi, moram da se oglasim povodom jedne teme. Naime, Elena Kitić me je optužila na svom storiju da sam ukrala njenu ideju za spot i pesmu. Kao prvo, pesma je totalno drugačija, možda je slično par prvih tonova, jer se nama tako uklapalo uz aranžman. Druga stvar, spot jeste možda malo sličan, ja stvarno volim da se inspirišem u Eleninim spotovima i jako je gotivim i dalje je gotivim. Haljina u kojoj sam snimala spot je u boji koja je bila omiljena mojoj baki, a krupnim kadrovima sam želela da iskažem svoju emociju. Tako da su ovo stvari koje se ne diraju. Ja bih volela da joj je bilo iskreno drago što mi je bila inspiracija. I da dodam još da ova pesma nije krađa, nego ono što je izašlo iz srca - izjavila je Marina sa tugom u glasu. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija