02.04.2023.

23:30

Foto: printscreen

Džet set

ZBOG ISTINE U ZATVORU! Voditelj Marko Đedović podržao Dragana J. Vučićevića!

Đedović je objavio poziv za medije koji je Vučićević uputio kako bi se pred ulazak u zatvor obratio kolegama, predstavnicima sedme sile, a iznad toga napisao: 

- Podrška za Dragana J. Vučićevića.

Informer

Među onima koji su danas javno, na svojim profilima na Instagramu podržali Vučićevića, je i Ljiljana Stanišić, voditeljka i novinarka televizije "Kurir".

Informer

Dragan J. Vučićević

Podsetimo, Vučićević će sutra otići na služenje zatvorske kazne zbog sudske presude koja je, po svemu sudeći, doneta na osnovu političkog opredeljenja.

Informer

Marko Đedović, voditelj

- Neki će da kažu da sam lud. Ovo je moj način da ukažem društvu na veliki problem, a krivično delo uvrede je veliki problem i način na koji sude srpske sudije, pojedine, je skandalozan i nema veze sa pravdom, već sa politikom. Ja sam osuđen iz političkih razloga - rekao je Vučićević u jutarnjem programu na televiziji Prva i dodao:

- U konkretnom slučaju zbog Jugoslava Ćosića osuđen sam zbog istine. Dobio sam krivičnu prijavu i osuđen sam zbog toga što sam na Tviteru napisao da je šiptarski plaćenik i dokazao sam to na sudu. Sudija me pitao "Na osnovu čega ste vi ovo napisali?", a ja sam podneo bankarsku dokumentaciju. Dokazao sam i sud konstatuje da sam dokazao, ali da to nije bitno. Oni kažu da sam rekao istinu ali to nije važno. To što nekome istina nanosi štetu - to je uvreda.