08.04.2023.

23:30

Foto: Instagram printscreen/sofronacc

Džet set

NJEGOVO VASPITANJE JE... Komšije otkrile pravu istinu o Aci Sofronijeviću, posebno mu zameraju jednu stvar

Aleksandar Aca Sofronijević jedan je od najtraženijih muzičara sa naše domaće javne scene, a iako je zauzet, on je i dalje poželjan kod pripadnica lepšeg pola. 

On je uvažen i kod svojih komšinija koje imaju samo reči hvale za ovog umetnika, a dok mu mlađi zavide na popularnosti, zaradi, stariji smatraju da bi na privatnom planu još mogao da se aktivira.

Informer

Aca Sofronijević

- Njegovo vaspitanje je prvo na šta pomislimo kada čujemo njegovo ime. Zaslužio je to što je postao toliko tražen i što zarađuje dobro. Viđam ga kako stalno juri i žuri, ali ne može i jare i pare - rekla je za jedne medije izvesna gospođa iz kraja u kom harmonikaš živi, dok je mladić iz obližnjeg kafića ispričao:

- Acu vole iz raznih razloga, dosta njih sada ga juri jer su svesni da ima novca, pa su se sada sponzoruše nalepile na njega, ali on je pametan momak. Dolazi u kafić kada ima vremena, ali ga ne zanimaju ove što su preterale sa silikonima, više voli devojke prirodnijeg izgleda. Dosta radi, često ovde ima poslovne sastanke... - nabrajao je on, ali nije se tu i zaustavljao.

Informer

Aca Sofronijević

- Nije uobražen i to je vrednost koju je zadržao, da je ostao normalan i prizeman bez obzira na sve što je postigao - naglasio je.

Pojedine komšije priznaju i da su ga ispitivali o stvarima koje su ispunjavale novinske stupce, jer nisu odoleli. Ipak, Sofronijević je ostao uzdržan.

- Pitali smo ga nedavno kada je bila ova priča oko Snežane Đurišić i novca, da li je tražila kandidatu, ali on uvek kroz osmeh odgovori: "Ne znam, stvarno". Tako je i sada imao spreman odgovor. Našalimo se da mu je vreme da se ženi i da ne može život da mu se svodi na posao, ali svestan je i on da treba da iskoristi svojih pet minuta dok može - objasnila je jedna komšinica za domaće medije.