• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.03.2023

17:12

MORAM DA JE KRIJEM, PRELEPA JE... Aca Sofronijević progovorio o novoj izabranici, pa pomenuo VERIDBU!

Estrada

MORAM DA JE KRIJEM, PRELEPA JE... Aca Sofronijević progovorio o novoj izabranici, pa pomenuo VERIDBU!

Podeli vest

Aleksandar Aca Sofronijević je otkrio da uživa u vezi sa novom devojkom, a govorio je o poslovnim planovima, kao i novim projektima.

Aleksandar Aca Sofronijević ima pune ruke posla. Osim što redovno nastupa sa svojim orkestrom, on vredno radi i u svom studiju, a kao izdavač je stao i iza projekta Rogatih i Borisa Režaka, koji su zajedno promovisali u ponedeljak.

Foto: Grand/promo

Aleksandar Aca Sofronijević

Često nastupate i imate svoj studio gde stvarate muziku, da li se s obzirom na to dešava da nekoga morate da odbijete?

- Ja sam onaj koji stalno govori da sve može! Dešavalo mi se ranije, kad sam tek počinjao u "Grandu" i sa Sašom Popovićem, da za sve što me pitao ja sam govorio da može, a onda sam razmišljao kako ću ja sve to da postignem. Ali, želja i volja su me doveli tu gde sam sada. Mnogo sreće, ogroman rad, malo pomoći i od Boga i evo me tu sam gde sam. Dešavalo mi se da odbijem samo kad baš nikako nisam mogao da u tom vremenu fizički budem prisutan na tom mestu.

Da li ste se pokajali zbog toga?

- Nisam. Učim iz svega, učim iz svakog iskustva, čak i ako je pogrešno.

Koliko ispašta vaš privatni život?

- Ne mogu da kažem da moj privatan život ispašta. Ja sve stižem. Možda sam porodicu zapostavio jer su oni u Kraljevu, a prijatelji, kumovi, mali kumići koje sam krstio, svi su oni oko mene i za sve imam vremena, sve stižem i postižem. Meni je uvek posao bio najbitniji. Šta da radim, takav sam.

Foto: Printscreen You Tube/Aleksandar Sofronijevic

Aleksandar Aca Sofronijević

Srećno ste zaljubljeni?

- Da.

Odlučili ste da ovaj put sakrijete vašu izabranicu?

- Pa moram malo da je krijem, ali ona je jedna predivna žena, ona je prelepa, uživamo. Ljubav je sloboda, mi smo se našli i zaista mogu da kažem da uživam i hvala Bogu što je tako.

Koje kvalitete kod nežnijeg pola najviše cenite?

- Razumevanje na prvom mestu.

Foto: HIT dodatak/informer

Aleksandar Aca Sofronijević

Da li ćete požuriti sa odlukom da novu izabranicu verite s obzirom da ste sa prethodnom partnerkom brzo ozvaničili veridbu?

- Ja na to ne mogu da dam odgovor. Mladi smo. Lepo nam je. I sve neka ide svojim tokom.

Da li vas je to što vam je prethodna veza bila javna možda opeklo, pa sada ne želite da svoju izabranicu predstavite javnosti?

- Pa ne. Tadašnja izabranica je takođe bila javna ličnost pa je to tako sa njom i moralo da bude. Ovo je sada drugačije, devojka nije javna ličnost i mnogo nam je lepše ovako.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija