11.04.2023.

17:58

Foto: printscreen instagram

Džet set

SLAĐA DELIBAŠIĆ JE PRE ĐOLETA BILA U VEZI SA POZNATIM SPORTISTOM! Godinama žalila zbog njihovog raskida

Emotivni život pevačice Slađe Delibašić oduvek je bio turbulentan, a svojevremno je ispričala da ponekad žali zbog nekih svojih postupaka koji bi joj doneli bolji život. 

Ona je više od jedne decenije bila u braku sa Đoletom Đoganijem, sa kojim ima dve ćerke, Silviu i Marinelu, a malo ko zna da je pre svog supruga volela jednog sportistu. 

Informer

Slađa Delibašić

Naime, Slađa se zabavljala sa nekadašnjim košarkašem Partizana, Vladimirom Dragutinovićem. 

- Imala sam simpatiju iz Partizana, košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska u Italiju i nekad žalim što sam krenula tim putem - izjavila je Slađa ranije za Kurir, ističući da je imala brojne udvarače, koji su bili veliki bogataši, ali se ona ipak zaljubila u Đoganija.

- Nekad se pitam da li je moguce da ja, pored svih milionera koje sam tada srela, koji su se kačili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice - rekla je pevačica. 

Informer

Dragutinović je bio član tima Partizana, koji je 1992. osvojio evropsku titulu. Kasnije je proveo nekoliko sezona u inostranstvu, a nakon završetka igračke karijere ostao je u svetu košarke, najpre kao agent, a zatim i kao direktor mladih kategorija crno-belih.