• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.01.2023

17:35

ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA RAZVODA SLAĐE I ĐOLETA! Na denserku uticale sponzoruše, nije mogla da se snađe!

printscreen

Estrada

ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA RAZVODA SLAĐE I ĐOLETA! Na denserku uticale sponzoruše, nije mogla da se snađe!

Podeli vest

Đole Đogani kaže da se razveo od svoje supruge, popularne pevačice Slađe Delibašić jer joj je kako tvrdi udarila slava i popularnost u glavu.

Osnivač grupe "Đogani Fantastico" se rastao od denserke pre više od dve decenije. Spekulisalo se da je razlog njihovog rastanka njegova sadasnja vanbračna žena, nekadašnja igračica Vesna Đogani, a Đole je ispričao da su na njegovu zakonitu suprugu loše uticale sponzoruše koje su joj pomutile pamet.

Foto: instagram printscreen/sladjadelibasic

 

- U periodu razvoda mnogo sam je štedeo u medijima i dobio po leđima. Nisam ja bio taj zbog kog se desio razvod, nego ona. Slađa nije mogla da se snađe s popularnošću i novcem. Nismo mi imali mnogo, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta - izjavio je Đole Đogani u dokumentarnom filmu i dodao da je želela više slobode da ima nego što treba jedna udata žena i da nije želeo da je čeka kući dok se ona provodi sa drugaricama.

Foto: printscreen instagram

 

- Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: "Ajde lepo da završimo sa svim tim - ispričao je denser.

Podsetimo, ekipa "Paparaco lova" pre godinu dana uhvatila je pevača Đoleta Đoganija kako navodno vara suprugu Vesnu Đoganija sa sekretaricom.

Takođe se 2011. godine pojavila vest da je popularni denser intiman sa svojom igračicom Draganom Mandić koja je mlađa od njega 29 ghodina, a sve spekulacije su počele kada su Đoleta i igračicu videli da izlaze iz hotela u Budvi kako je pisao Glas Srpske.

Foto: printscreen

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija