22.04.2023.

13:42

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

RUMUNSKI GLUMCI ODUŠEVLJENI MAJOM BEROVIĆ! Producent filma otkrio: Pevačica igra Moldavku, ona je DOKAZANA umetnica!

Aleksa Balašević, je na društvenim mrežama potvrdio da se Maja oprobala kao glumica, rekavši da je sjajno savladala sve prepreke, između ostalog i dijaloge na rumunskom jeziku.

Informer

Maja Berović, pevačica

- Za sve vas što pitate, istina je da Maja Berović igra u filmu "Megdan". Holivudski reditelj i naš koproducent, legendarni Todor Čapkanov dodelio je Maji veliku ulogu u Moldaviji. Maja je naučila rumunski, tako da su najpoznatiji moldavski i rumunski glumci, kao što su Ion Behet, Genadi Boyarkin i ostali bili oduševljeni. Takođe i naši glumci. Maja je dokazala velikom reditelju i kolegama glumcima da je dokazana umetnica i da lako menja discipline. Uskoro više, hvala svima - napisao je sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića.

Podsetimo, kako su mediji ranije pisali, Berovićeva je zdušno prihvatila Aleksinu ponudu.

Informer

Aleksa Balašević

- Maja glumi Moldavku i ima repliku na rumunskom jeziku. Baš se posvetila ovom projektu, dugo je vežbala svoje scene i akcenat. Neće glumiti pevačicu, kao što su mnogi očekivali, već jednu veoma zanimljivu devojku. Mnogo su joj pomogli i glumci, koji su je lepo prihvatili i od kojih je "krala zanat" - rekao je izvor sa seta pre nekoliko dana.

U filmu "Megdan" glavnu ulogu "čoveka s mesecom u očima" (prema pesmi Đorđa Balaševića) igraće Vojin Ćetković, što je bila želja pokojnog kantautora. Pored njega, u filmu će se naći i glumci Viktor Savić, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Petar Božović... Film se snima u Srbiji, Sloveniji i Moldaviji.