03.05.2023.

19:46

Foto: Darko Cvetanović

Džet set

NEOPISIVA JE TUGA KOJU OSEĆAM! Nakon operacije Šavija saznala vest o masakru na Vračaru, odmah se obratila porodicama tragično nastradalih

Nataša Šavija danas je operisana KC Vojvodine nakon što ju je, kako tvrdi, pretukao Stefan Karić u noći između zmeđu 30. aprila i 1. maja u Vrdničkoj kuli, gde su bili zajedno na svadbi. 

Sterleta zadobila prelom jagodične kosti, zbog čega je morala da ide na hitnu operaciju, a nakon intervencije se oglasila i otkrila da se jezivo oseća. 

Informer

Nataša Šavija i Stefan Karić

- Operisana sam i kao da me voz pregazio, krvarim iz oka. Jezivo se osećam. Vidim da se dotični javio u policiju. Iskreno, ne mogu da se sastavim. Jedino mi je drago da zločinac nije na slobodi i da će pravda biti zadovoljena. Nisam još videla doktora tako da ne znam kakva je situacija sa okom - kaže Nataša. 

Dok se oporavljala, Šavija je saznala i za stravični masakr koji se danas dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i odmah je izjavila saučešće porodicama tragično nastradalih.

Informer

Nataša Šavija oglašavanje na Instagramu

- Saučešće porodicama. Neopisivo mi je žao. Prosto, ne znam ni šta bih rekla jadnim porodicama, da li postoji nešto što se može reći, a da im bude lakše. Tuga velika - napisala je Šavija.

Podsetimo, sve je počelo kada je učenik K.K. (14) ušao u školu i započeo svađu sa radnikom obezbeđenja Draganom V., a potom ga i ubio. Nakon toga na hodniku sreće tri devojčice u koje puca i njih lišava života, svoj krvavi pir četrnaestogodišnjak nastavlja u kabinetu istorije, kada prvo puca u nastavnicu, a onda ubija pet drugara.