• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

03.05.2023

17:23

KRVARIM IZ OKA, JEZIVO SE OSEĆAM! Oglasila se Nataša Šavija nakon operacije: Drago mi je da zločinac nije na slobodi!

Pedja Milosavljević

Estrada

KRVARIM IZ OKA, JEZIVO SE OSEĆAM! Oglasila se Nataša Šavija nakon operacije: Drago mi je da zločinac nije na slobodi!

Podeli vest

Nataša Šavija operisana je nakon što ju je pretukao Stefan Karić na jednom venčanju u Vrdničkoj kuli gde su zajedno bili.

Nataša Šavija koja tvrdi da ju je pretukao Stefan Karić operisana je u KC Vojvodina! Starleta je od povreda dobila prelom kostiju lica zbog čega joj je danas urađena intervencija.

Bivšem zadrugaru koji se danas javio u policiju određen je pritvor od 48 sati. 

Foto: printscreen

Nataša sa teškom povredom oka

Nataša kaže da se oseća iscrpljeno i da i dalje krvari iz oka.

- Operisana sam i kao da me voz pregazio, krvarim iz oka. Jezivo se osećam. Vidim da se dotični javio u policiju. Iskreno, ne mogu da se sastavim. Jedino mi je drago da zločinac nije na slobodi i da će pravda biti zadovoljena. Nisam još videla doktora tako da ne znam kakva je situacija sa okom - kaže Nataša.

Stefanov advokat Goran Karadarević rekao je da ukoliko se dokaže da je Stefan kriv preti mu kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Foto: I.Z., Zoran Sinko

Stefanu određen pritvor od 48 sati

- On će biti izveden pred tužiocem. Ostao je zadržan 48 sati. Sutra ili prekosutra biće izveden pred tužioca gde će dati izjavi. Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina. On se oseća dobro. spreman je na proces - kaže Karadarević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Istetoviran, glava kao fudbal a na licu mu se vidi koliko je bahato ne izivljenje stvorenje. Cuza, Padinjak za manijaka.

Penzioner

pre 1 godinu

Dosta bre vise o ovim kretenima iz Zadruge i beogradskim kurvama !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija