08.05.2023.

14:52

Foto: Youtube printscreeen

Džet set

NE ŠALJITE MI GROB POKOJNOG OCA! Sandra Rešić šokirana ponašanjem fanova na društvenim mrežama

Folk pevačica Sandra Rešić, ćerka pevača Nina Rešića koji je 2007. godine preminuo od perforacije pankreasa, na društvenim mrežama uputila je hitan apel svima koji joj ovih dana šalju fotografije groba njenog pokojnog oca.

Pevačica se oglasila i vidno revoltirana naglasila korisnicima društvenih mreža da prestanu da joj šalju fotografije Ninove večne kuće.

Informer

Sandra Rešić, pevačica

Prestanite da mi šaljete slike groba mog oca! Da li ste realni? Zamislite da ja idem na groblja vaših najmilijih i slikam? Šta da napišem? E, vidi… Kuda ide ovaj svet, ponoviću sto puta, sram da nas je– poručila je Sandra na svom Instagramu.

Informer

Objava Sandre Rešić na Instagramu

Pevačicaa se nedavno osvrnula na glasine da Nino nije njen otac i konačno stavila tačku na ova medijska nagađanja.

-Nismo se time bavili, ali eto da odgonetnem celu priču. Mene su zadirkivali i pričali „Je l’ ti šalje otac novac i stvari? Kako živite?“ To su strašne stvari da vam neko kaže, a vi na primer ne poznajete oca. Sada je na sve gledam drugačije, ali u tom trenutku sam se osećala užasno. Moji su se razveli, on je tad postao zvezda, pa nas je napustio. Posle sam saznala iz novina da je neko izjavio da on nema ni ženu, ni decu, da je mlad i popularan i da ga žene obožavaju. To je sve bio marketinški trik, jer je u tom momentu on je bio Nino, najpoželjniji muškarac u Jugoslaviji koji puni hale, pa da li je moguće da tako mlad ima ženu i dete? Tako se pustila priča da ja nisam njegovo dete. Dakle, sve je to bio savet menadžera i da je to bilo najbolje za njegovu karijeru – ispričala je nedavno Sandra u jednom intervjuu.