• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

25.03.2023

07:00

SLOBODA I VUK ODLIČNO PEVAJU! Sandra Rešić pohvalila poznate glumce! (VIDEO)

Banja Luka Fest, Novak Đurović, Informer

Estrada

SLOBODA I VUK ODLIČNO PEVAJU! Sandra Rešić pohvalila poznate glumce! (VIDEO)

Podeli vest

Sandra Rešić kaže da Vuk Kostić i Sloboda Mićalović odlično pevaju! Pevačica je imala priliku da se uveri u njihove vokalne sposobnosti na zabavama zatvorenog tipa, na kojima ih je uveseljavala.

Ona je preksinoć na otvaranju Vukovog kabare kluba pohvalila glumca, ali i njegovu koleginicu.
- Uverila sam se da Vuk i Sloboda kidaju kako pevaju na žurkama. Oni se opuste samo na privatnim zabavama, na kojima ne sme da se koristi telefon. Jednom sam imala zakazanu svirku, ali nisu hteli da mi kažu za koga! Ušla sam u kafanu, kad tamo mahom glumci. Tad sam čula Vuka i Slobodu kako pevaju. On je odličan, obožava stare boemske numere, a najviše pesme Džeja Ramadanovskog. A Sloboda peva hitove Silvane Armenulić. Savršeno peva!

Foto: Miloš Rafailović

Sandra može da zapeva i sa Vukom...


Pošto nikada nije iznosila detalje sa tih zabava, Sandru su glumci nastavili da zovu da im peva, jer su stekli poverenje.
- Kada popiju, glumci se samo grle i pevaju. Niko ne lomi čaše, svi uživaju. Pravi su boemi, lepo je biti u njihovom društvu.

Foto: Miloš Rafailović

Sandra Rešić


Rešićeva objašnjava i kako je izgradila prijateljstvo sa Kostićem.
- Upoznala sam ga pre osam godina preko mog klavijaturiste Nebojše. Vuk je divan momak, pričamo o nekim životnim temama, ne nalazimo jedno drugom partnere. Nisam išla sa njim u lov, jer mi je žao životinja - završava pevačica.

Vuk: Pevaću i ja ponekad



Vuk Kostić kaže da će se u svom kabareu i on ponekad latiti mikrofona.
- Klub sam otvorio za moju dušu. Tamo ću pevati neki lagani repertoar. Biće to mesto gde će moći da se jede i pije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Pohvalila vas je pevaljka sa sluhom beh ikakve edukacije u muzici.Ne svira nijedan instrument i nije isla ni u kakvu skolu.Ta pohvala mora da se uzme u obzir.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija