• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2023

10:59

NE BI JE NIKAD PREPOZNALI, ŠOK TRANSFORMACIJA PEVAČICE! Ovako je Sandra Rešić izgledala sa 30 kilograma više!

ATA Images

Rijaliti

NE BI JE NIKAD PREPOZNALI, ŠOK TRANSFORMACIJA PEVAČICE! Ovako je Sandra Rešić izgledala sa 30 kilograma više!

Podeli vest

Ćerka pokojnog pevača Nina Rešića i bivša zadrugarka, Sandra Rešić godinama je mučila muku sa viškom kilograma, a po izlasku iz rijalitija, potpuno se transformisala.

Sandra je nastavila očevim stopama i takođe se bavi muzikom, ali je široj javnosti poznata po rijaliti programu "Zadruga".

Naime, svoju karijeru Sandra je započela 2013. godine u “Zvezdama Granda”, kada se prvi put takmičila u ovom šou programu, ali nije uspela da se plasira u finale.

Foto: printscreen

 

Interesantno je to da je Sandra te 2013. godine imala 30 kilograma više, nego danas i da je bila gotovo neprepoznatljiva.

Sandra je važila i za jednu od smernijih učesnica, a mnogi su se začudili kada se podvrgla plastičnim operacijama.

Foto: printscreen

 

Ona je ugradila silikone u grudi, a uvećala je i usta, zbog čega su je pratioci osudili. 

Nesumnjivo da je pevačica dovela svoj izgled do savršenstva i da je loši komentari ne zanimaju, jer se trudi da što bolje izgleda.

Foto: printscreen

 

Sandra Rešić ulaže u sebe i svoju karijeru i od kako je izašla iz rijalitija svaki vikend ima nastup i vredno radi. 

Foto: Printscreen/Instagram

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija