08.05.2023.

19:54

Foto: printscreen

Džet set

DESILO SE NEKOLIKO PUTA! Bivšu takmičarku "Zvezda Granda" suprug fizički zlostavljao, javno progovorila o svemu

Bivša takmičarka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Teodora Toković, povukla se iz javnosti nakon kraha ljubavi duge 11 godina. 

Kako je istakla, do razvoda braka došlo je jer je trpela fizičko nasilje od strane svog supruga. 

Informer

- To je malo teža tema. Gomilalo se sve, ali bila je situacija gde je krenulo fizičko nasilje. Ne želim da dobijem reklamu na taj način, niti da pljujem oca svog deteta, čoveka sa kojim sam živela i koga sam volela, to je bio trenutak slabosti i kada se to desilo nekoliko puta odlučila sam da presečem - rekla je pevačica.

Ona je istakla da veruje da nije ni ona sama odgovarala svom nekadašnjem suprugu i da je to razlog njihovog kraha ljubavi. 

- Koliko god da si ljut i nervozan i besan nije opravdanje. Ja opet kažem, za svađu je potrebno dvoje verovatno ni ja njemu nisam odgovarala – ispričala je nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“.

Podsetimo, pobednica Zvezda Granda Teodora Toković već je jednom optužila svog bivšeg supruga da ju je tokom braka tukao i maltretirao, zbog čega je on tada hitno reagovao i demantovao njene tvrdnje.

Informer

Teodora Toković

- Želim da demantujem optužbe bivše supruge Teodore Toković. Bili smo u braku 11 godina, nisam nasilnik i nikada ne bih udario žensko, imam ćerku za koju sam veoma vezan. Ne znam na koji način osoba građe kao ja može da udari žensko, a da je ne povredi ili ne daj Bože ono najgore. A što se tice psihičke torture, trpeo sam je ja. Trpeo sam to što je veoma često dizala ruku na našu ćerku, što imam dokumentovano na snimku. To mi je veoma smetalo, to je jedan od razloga zašto sam prestao da je volim. Ne želim da je blatim, ona je dobra osoba i majka mog deteta, znam da je izbacila novu pesmu i ona kaže da su novinari zbog toga malo naduvali priču - rekao je bivši Teodorin muž tada za Kurir.